Connect with us

Hír

A Buccaneerst is hozzácsaphatjuk Jamal Adams kívánságlistájához

Tegnap írtunk arról, hogy Jamal Adams cserét kért a Jetstől és lenne néhány olyan csapat, ahol nem is kérne azonnal szerződéshosszabbítást és az ezzel járó rekordösszeget. Ezek a franchise-ok a következők voltak az eredeti hírek szerint: Ravens, 49ers, Chiefs, Seahawks, Cowboys, Eagles, Texans.

Most viszont újabb csapatot felírhatunk erre a listára, ugyanis Ryan Clark információi szerint Adams kinézte magának a Tampa Bay Buccaneers együttesét is, ahol korábbi védőkoordinátorával, Todd Bowlesszal dolgozna, ráadásul a Buccaneers is nagy reményekkel vág neki a 2020-as idénynek Tom Brady leigazolása után. Természetesen a Jets bárhová elcserélheti, nem csak ehhez a 8 csapathoz, azonban a többi 24 franchise-nak úgy kell számolnia, hogy már idén meg kellene fizetnie a kiváló safetyt (és Adamsnek is igent kell mondania a cserére valójában).

Érdekes egyébként, hogy a jelek szerint Adams fogta magát és megnézte a vegasi oddsokat a Super Bowlra és így lőtte be a kívánt csapatait, ugyanis az alábbi nyolc csapat a legesélyesebb jelenleg a Super Bowl megnyerésére a fogadóirodák szerint:

  • Chiefs +600
  • Ravens +650
  • 49ers +1000
  • Saints +1200
  • Buccaneers +1300
  • Cowboys +1700
  • Eagles +2000
  • Seahawks +2200

Ebből a nyolcasból egyedül a Saints nincs a kívánságlistán, helyette a Texans került fel Adams kedvenc célpontjai közé.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
snookerista
snookerista
3 years ago

Chiefsnek még a draftoltakra is úgy volt pénze, hogy Watkinsnak átalakitották a szerződést plusz nemsokára jön egy Mahomes mega szerződés.
Akkor jöhetne sztem ha Jonest elcserélik és ö gyűrűt akar mindenképpen nyerni. Sztem a Jets egy Jones – Adams cserébe talán bele is menne.

László
László
3 years ago

Adamsnél nemhogy adu nincsen, kb lapja sincsen. A követelőzése teljesen értelmetlen. Kérni lehet bármit ha elcserélik, de hogy megadják-e azonnal a szerződést az kb annyira esélyes mint a Jetsnél, vagy megkapja vagy nem. Max a mostani szájkaratét tudná folytatni, minden mással magának is ártana.

Danika
Danika
3 years ago

Végülis a Buccos kaland megérne egy misét.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x