Connect with us

Érdekességek

Ha van anti-choker csapat, akkor az a Vikings

Azon nagyon sokat lehet vitatkozni, hogy a Vikings mennyire jó csapat, egy azonban biztos: a gárda nem choker (azaz nem bénáz el már kvázi megnyert meccseket). A Minnesota a 2015-ös szezon óta egyszer sem veszített el mérkőzést, ha 7+ ponttal vezetett, pedig nem egy ilyen találkozója volt.

Ez egy parádés sorozat, pláne annak fényében, hogy milyen fájó lehetett a legutolsó chokerkedés. A csapat ugyanis legutóbb 2016 januárjában veszített el egy szinte zsebben lévő mérkőzést, hazai pályán, a rájátszásban.

A Vikings harmadik kiemeltként a Seahawksot fogadta, a mérkőzés pedig egy igazi védelmi csata volt, az első három negyed után mindössze kilenc pont született, viszont azt mindet a Minnesota szerezte. A Seahawksnak sikerült felállni, 10-9-re vezetett 8 perccel a meccs vége előtt, de az utolsó csapást a Vikings vihette be: 26 másodperccel a végső sípszó előtt, egypontos hátrányban Blair Walsh-nak 26 yardról kellett volna belőnie a feltehetően mindent eldöntő mezőnygólt. A rúgó viszont hibázott, a Vikings pedig drámai módon kikapott – úgy néz ki, Minnesotában ami nem öl meg, az erősebbé tesz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!