Connect with us

Hír

Időben, július 28-án kezdődhetnek az edzőtáborok

Az NFL tegnap virtuális meetinget tartott a tulajdonosokkal, ahol több témát is érintettek, többek közt azt, hogy mi lesz az edzőtáborokkal. A liga itt tájékoztatta a csapatokat, hogy az edzőtáborok időben, azaz július 28-án fognak kezdődni – az újoncok egy héttel korábban érkezhetnek (via NFL.com). Ez egyébként 47 nappal van az alapszakasz kezdete előtt, ahogy a Kollektív Szerződésben is szerepel, mint kötelező kezdési időpont.

Roger Goodell azt is elmondta, hogy liga arra fókuszál, hogy a szurkolókat minél jobban el tudja érni, akár a stadionokon belül, akár a média partnereken keresztül. A konferenciahívás keretein belül egyébként szó volt arról is, hogy a koronavírusjárvány közepette hogyan tervez a szezonnal az NFL. Ezen kívül bevezetnek egy szavazással kapcsolatos oktató programot, továbbá mind a 32 csapat kapni fog júliusban egy anti-rassziszta tréninget és a liga elindít egy “Inspire Change” névre hallgató szociális egyenjogúság programot is.

Az is kiderült (egyelőre részletek nélkül), hogy az NFL egy nagyon ambíciózus tesztelési tervet talált ki, amit még pontosítani és véglegesíteni kell a játékosok szakszervezetével, de ezzel kapcsolatban az szivárgott ki korábban, hogy hetente háromszor tesztelnének minden játékost.

11 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
d zoli
d zoli
3 years ago

https://www.google.com/search?q=covid+cases+world&oq=covid+cases&aqs=chrome.2.69i57j69i59l2j0l2.4506j0j4&client=ms-android-dt-hu-revc&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

Hááát. 2 héttel ezelőtt simán elhittem, hogy indulhat a szezon időben. Most már nem hiszem. Elég gyászos a kép. Nem lesz itt júliusi edzőtábor. (grafikont állítsd USA-rá)

László
László
Reply to  d zoli
3 years ago

Hát az biztos, hogy jelenleg elég meredek kijelenteni, hogy biztosan el fog kezdődni bármi az NFL-ban. Egy hónap nagyon hosszú idő, ennyi idő alatt nagyon sok minden változhat.

d zoli
d zoli
Reply to  László
3 years ago

Szerda, csüt, pént. Mind újabb rekord. Edzőtábor 1 hónap múlva bukó.

Zoard
Zoard
3 years ago

Virtuális meeting? Ennyire félnek a tulajdonosok hogy már csak a digitális alteregójuk jelent meg az NFL szimuációjában? ;-)
Gondolom online meeting volt…

Zoard
Zoard
3 years ago

Ez még nem a görbe azon oldala, amit látni szeretnénk

Boli
Boli
3 years ago

Azért az érdekelne, hogy ezen az antirasszista tréningen, egy 70%-ban feketék által uralt sportágban, mit fognak mondani. Vagy ez ilyenkor csak a fehéreknek kell résztvenni? Mert hát ugye a feketék nem rasszisták, csak a csúnya fehérek azok. :D

ahanem
ahanem
Reply to  Boli
3 years ago

ez engem is érdekelne, bennem is felmerült

LG
LG
Reply to  ahanem
3 years ago

Akkor az nem lesz rasszista, h csak a fehérekre kényszerítik rá a továbbképzést?

ThySoul
ThySoul
Reply to  LG
3 years ago

Nem tudtad, hoyg a rasszizmus csak az lehet, ha fehér bőrű ember gyűlöl más bőrszínűt? Visszafelé nem működik.

ahanem
ahanem
Reply to  LG
3 years ago

persze, a rasszizmus bűn, a bűnözés pedig a niggereknek való.

ez pont olyan mint a női egyenjogúság, csak ott kell “egyenjogúnak” lenni, ahol ez előnyhöz juttatja őket, ahol ugyanez a mostani helyzethez képest hátrányt jelentene, az nem kéne, na ugyanez van itt is.

Fetyke
Fetyke
3 years ago

Lesz szezon! Mindenki nyugodjon meg. :)
Csúnya blama lenne az, hogy a gurulós újra tudta indítani magát Európában, az amerikai major sportok pedig nem lennének képesek mindezzel megbírkózni…

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x