Connect with us

Hír

Időben, július 28-án kezdődhetnek az edzőtáborok

Az NFL tegnap virtuális meetinget tartott a tulajdonosokkal, ahol több témát is érintettek, többek közt azt, hogy mi lesz az edzőtáborokkal. A liga itt tájékoztatta a csapatokat, hogy az edzőtáborok időben, azaz július 28-án fognak kezdődni – az újoncok egy héttel korábban érkezhetnek (via NFL.com). Ez egyébként 47 nappal van az alapszakasz kezdete előtt, ahogy a Kollektív Szerződésben is szerepel, mint kötelező kezdési időpont.

Roger Goodell azt is elmondta, hogy liga arra fókuszál, hogy a szurkolókat minél jobban el tudja érni, akár a stadionokon belül, akár a média partnereken keresztül. A konferenciahívás keretein belül egyébként szó volt arról is, hogy a koronavírusjárvány közepette hogyan tervez a szezonnal az NFL. Ezen kívül bevezetnek egy szavazással kapcsolatos oktató programot, továbbá mind a 32 csapat kapni fog júliusban egy anti-rassziszta tréninget és a liga elindít egy “Inspire Change” névre hallgató szociális egyenjogúság programot is.

Az is kiderült (egyelőre részletek nélkül), hogy az NFL egy nagyon ambíciózus tesztelési tervet talált ki, amit még pontosítani és véglegesíteni kell a játékosok szakszervezetével, de ezzel kapcsolatban az szivárgott ki korábban, hogy hetente háromszor tesztelnének minden játékost.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!