Connect with us

Hír

John Elway szerint Peyton Manning inkább a Redskinshez igazolt volna a Broncos helyett

Peyton Manning és a Denver Broncos házassága zseniálisan sült el, ami többek között két Super Bowl-részvételben és egy bajnoki címben csúcsosodott ki. John Elway azonban úgy gondolta, Manning eredetileg inkább a Redskinshez igazolt volna.

“Én és Kyle meg voltunk döbbenve, hogy Peyton annak ellenére találkozni akart velünk, hogy mi már felcseréltünk az 1/2-es helyre, hogy irányítót válasszunk. Emlékszem, hogy Elway felhívott, hogy “Mike, felfogtad, hogy Peyton hozzátok akart menni? Szerintem sokkal inkább akart nálatok játszani, mint nálunk”. Meglepődtem, nem is tudtam erről”

– emlékezett vissza a legendás Mike Shanahan, aki 2012-ben a Redskins főedzője volt (via washingtonpost.com).

Érdekes lett volna látni, mire megy Manning a Redskinsben. A keret nem volt szörnyű, pláne ha nem ad fel a csapat egy csomó magas picket Robert Griffinért (már 2012-ben is érkezhetett volna Luke Kuechly, Stephon Gilmore vagy Fletcher Cox, akik mind top 10-es tehetségek voltak és elérhetőek lettek volna 1/6-on), Manning támadókoordinátora pedig nem más, mint Kyle Shanahan lett volna.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2020-06-24 08:34

Sima ügy: ha odament volna, akkor sosem lenne két gyűrűje.

Péter Polgár
Péter Polgár
2020-06-24 20:04

Így igaz. Ahogy Griffin tönkrement hála a pocsék támadófalnak, nem sok ideje lett volna a Redskinsnél neki sem!

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2020-06-24 22:06

Ha jól rémlik Denverben volt egy egész jó támadó csapat és formálódott az a bizonyos Wade Philips féle D. A gyűrűt már ők nyerték meg, Payton addigra már csak a handovereket gyakorolta, bár az ő olvasási képességével az is elég volt.

Danika
Danika
Reply to  reszelo.aladar
2020-06-24 23:29

Akkor még a Védelmi koordinátor Jack Del Rio és közel sem volt olyan jó az a védelem még. Az offense persze vonzotta, mert az igazán hivogató volt John Fox főedzővel, Mike McCoy támadó koordinátorral és Adam Gase QB edzővel. Úristen mi lett ezekből az emberekből is évekkel később… :O

DreadMan
DreadMan
2020-06-24 22:21

Jóvótezígy.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x