Connect with us

Hír

A Ravens és a Seahawks is érdeklődik Antonio Brown iránt

Antonio Brown a különböző ügyei miatt jó eséllyel egyhamar nem fog pályára lépni, ugyanakkor a játékos optimista, az NFL pedig többször is bebizonyította, hogy képes rugalmasan kezelni pályán kívüli balhékat (például Aldon Smith vagy Josh Gordon is számtalan esélyt kapott már a ligától). Mike Silver infói szerint egyes csapatok is optimistán látják a remek elkapó helyzetét, többek között a Seahawks és a Ravens is erősen érdeklődik a Steelers korábbi klasszisa iránt.

Mindkét csapat elkapósorába elfér az erősítés, a Seahawks pedig például Josh Gordonnak és Mychal Kendricksnek is esélyt adott tavaly, pedig egyikük sem volt egy életbiztosítás. Pete Carrollékat nem nagyon bosszantja egy potenciális eltiltás  – ha jó áron tudnak minőségi játékost szerezni, akkor vállalják a kockázatot, egy AB féle klasszis pedig alacsony garantálttal bármikor megér egy próbát.

A Ravens már érdekesebb, mert bár Steve Smith-t is sikerült jól kezelni annak idején, nem biztos, hogy Lamar Jacksont, vagy úgy általában a csapatot jó ötlet lenne kitenni az AB-jelenségnek. A Ravens nélküle is remek kerettel rendelkezik (persze az elkapósor gyengébb csapatrésznek számít), a Seahawksszal ellentétben nem nagyon van rászorulva ilyen boom or bust játékosokra.

16 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
16 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
molad1313
molad1313
3 years ago

Nem bírjátok ki, hogy amikor a Hawksrol van szó, ne piritsatok oda egy-egy mondattal, ugye? :D Szerintem sok csapat örülne a jelenlegi Hawks wr sornak.. Metcalf egy, két éven belül a legjobb lesz a ligában.

bjeela
bjeela
Reply to  molad1313
3 years ago

Kicsit kialvatlannak látszol, mert már korán reggel álmodozol. :D Metcalf elit elkapó, ez nem is kérdés, de a ligaelitséghez még kell egy kevéske, a legjobb státuszhoz meg rengeteg.

molad1313
molad1313
Reply to  bjeela
3 years ago

Valóban kialvatlan vagyok, de nem álmodozás :D Nem azt mondtam hogy már most a legjobb, hanem hogy egy, két éven belül azzá válhat. Legalábbis a rookie szezonja nagyon jól sikerült. AB nek meg szerintem pont egy Carroll típusú edző kéne, hogy összeszedje magát :D

bjeela
bjeela
Reply to  molad1313
3 years ago

AB-nek egy pszichiáter kellene és egy kényszerítő szerződés, hogy addig nem játszhat, amíg nem jár rendszeresen terápiára. A fickó korszakos zseni, ezt senki nem vitatja, de drámai viselkedészavarral küzd. Vagy már szét van verve a feje…

Fetyke
Fetyke
Reply to  bjeela
3 years ago

Egyszerűen csak hiányzik neki a régi sisakja…

Crak és Monstro
Crak és Monstro
Reply to  Fetyke
3 years ago

Méltatlanul alulértékelt komment :D

bjeela
bjeela
Reply to  Fetyke
3 years ago

Arra gondolsz, hogy azok a horpadások tartanák/nyomnák úgy a fejét, hogy hirtelen megszűnne minden tévképzete? Végülis nem rossz teória. Bár ez a Bilbó féle vágyakozás a “régi” sisak után nem fogja elvezetni őt Szürkerévbe…

Sestertius
Sestertius
3 years ago

Annyiszor szopatott le minket, hogy minden követ megmozgatunk érte, csak nehogy csoportriválishoz kerüljön :D

Staten Island
Staten Island
3 years ago

Erre vártam, tudtam, hogy látjuk még valahol. Szerintem kap a ligától 4 meccset, aztán remélhetőleg látunk még tőle 1000 yardos szezont és fejben is rendben lesz (nagyon fogadkozott). Ha Wilson dobálna neki az elég brutál lenne, nem beszélve az ottani személyzet többi tagjáról. Amit nem értek, hogy pl. az Eagles, Packers, Colts miért nem érdeklődik.

László
László
Reply to  Staten Island
3 years ago

A csávó nem százas, az ilyen hiába fogadkozik nem fogja tudni betartani. Pont olyan eset mint Gordoné, nem az a kérdés hogy lesz-e következő “balhé” hanem az hogy mikor.

Fetyke
Fetyke
Reply to  Staten Island
3 years ago

Az a 4 meccs nagyon optimista hozzáállás szerintem. Sok függ attól, hogy hogyan áll, sikerült e lezárnia az erőszakolós ügyét? Ameddig az véglegesen le nem zárult, addig nemhogy játszani, de edzeni sem engedi a liga (ha esetleg már megegyezett a nővel, akkor ez a mondat tárgytalan). Utána az NFL még vizsgálódhat és majd hoz egy döntést. A 4 mérkőzés meg szerintem a minimum eltiltás, amit kap(hat).

Fetyke
Fetyke
3 years ago

Arról lehet tudni valamit, hogy hogyan áll az erőszakolós ügye/pere?

Vicgeordie
Vicgeordie
Reply to  Fetyke
3 years ago

Az utolsó amit olvastam februárban, hogy felmondott az ügyvédje, aki képviselte abban az ügyben (sztem folyamatban van).

A januári költöztetős balhéért nemrég kapott 2 év próbaidőt, közmunkát és dühkezelési terápiára is járnia kell…

Fetyke
Fetyke
Reply to  Vicgeordie
3 years ago

Köszi!

reszelo.aladar
reszelo.aladar
3 years ago

A karrierje eleje nem a balhéktól volt hangos, legalábbis nem rémlik semmi komoly balhé. Viszont mostanra valószínű fogytán a dohány és sokban vannak a spanok is.
A tehetsége 10/10 a hype értéke szintén 10/10, bár erre kevés csapat vágyik.
Gondolom lejön majd egy nyilatkozat tőle, hogy megváltozott és azonnal szeretne játszani. Az első kommentben az lesz benne, hogy a problémák oka a nehéz gyerekkor és az elynomott fekete testvérek felett érzett fájdalom. A második kommentben pedig az, hogy ha nem kap szerződést, akkor a liga és tulajdonosok rasszisták, mert a fekete játékosok aránya ugyan kb 75% a ligában, de az ezdők és főleg a tulajdonosok közt még nem éri el (az amúgy 13-14%-os) fekete kisebbség az általuk ideálisnak gondolt 4-5-szörös felülreprezetáltságot.
Aztán kiderül, hogy a fizetések aránya sem stimmel, mert a 25% nemfekete játékosok viszik haza a dohány felét. Bonyolult ügy ez.

Staten Island
Staten Island
Reply to  reszelo.aladar
3 years ago

Püföld csak a szalmabábjaidat!

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x