Connect with us

Minden ami NFL

Kinek mennyire kemény? – NFC North

Tavaly két csapatot adott a rájátszásnak az NFL egyik, ha nem legkeményebb csoportja, de vajon idén is képes lesz hasonlóra az NFC North? Beérik-e a Patricia-way és utolsóból első lesz a Lions? Mire megy a Bears a Trubisky-Foles duóval? Idén is a Packers húzza be a csoportot, vagy a Love-story keserű véget ér, és a lesben álló Vikings ér fel a csúcsra? 

Chicago Bears

 • Nincs rossz helyzetben a Bears, már ami a sorsolás erősségét illeti, a vegasi oddsok szerint a hatodik legkönnyebb menetrenddel vág neki a 2020-as idénynek.
 • Az over/under határ 8 győzelemnél van meghatározva.
 • Négy főműsoridős mérkőzést sorsoltak nekik a következő szezonra. Kettőt csoporton belül, a Vikings ellen otthon és a Packers ellen idegenben, kettőt a konferencián belül: a Bucst fogadják, a Ramshez pedig idegenbe utaznak.
 • A bye weekre a 11. héten kerül sor, az otthoni Vikings ellen lejátszott MNF rangadó és az idegenbeli Packers elleni SNF mérkőzés között.
 • Érdekesség, hogy a szezont hét olyan csapat ellen kezdik meg, akik 2019-ben nem érték el a playoffot, majd a fennmaradó kilenc összecsapásból hétszer is egy tavalyi rájátszásrésztvevő ellen kell bizonyítaniuk.
 • A 16. játékhéten pikáns mérkőzés jöhet majd létre, hiszen Jacksonville-be látogat a csapat, és nem kizárt, hogy ekkor már Nick Foles fogja vezetni a Medvéket korábbi csapata ellen.
 • Fontos kiemelni, hogy a csapat idén fogja lejátszani a 201. és 202. összecsapását az ősi rivális Packersszel. Az örökmérleg jelenleg 99-95-6-on áll, ami annak is köszönhető, hogy utoljára 2007-ben volt rá példa, hogy oda-vissza nyerni tudjanak a Sajtfejűek ellen.
 • A pihenőnapokat figyelembe véve jól fog járni a csapat, hiszen nettó 6 nappal tudnak majd többet készülni, mint ellenfeleik.

[ppp_patron_only level=”3″ silent=”no”]

Egyelőre elég megfoghatatlan a Bears, mert bár van egy stabil védelme, az irányító poszt annyira kérdéses, hogy nehéz megítélni, mire lehet képes csapat 2020-ban. Elnézve a sorsolás elejét, csupa olyan csapattal játszanak, akik tavaly lemaradtak a playoffról, de ez nem jelenti azt, hogy idén ne pályáznának potenciálisan egy-egy rájátszás helyre. Azt gondolom, hogy csalóka a Lions tavalyi mérlege és mutatott játéka, otthon nem lehet Staffordékat félvállról venni, ezért jön is egy vereség ellenük. A Giants egy fiatal irányítóval és épülgető csapattal otthon abszolút fogható ellenfél, be kell gyűjteni a kötelező W-t. A Falcons viszont nem fog esélytelenül pályára lépni a Soldier Fielden, és nem lesz elég az erőfeszítés, amit a Bears mutat, ami a második fiaskójukat fogja jelenteni három héten belül. A Colts viszont még rozsdás lesz a szezon elején, amikor nem minden áll össze Rivers körül az offense-ben, itt jönni fog a győzelem. (2-2)

A következő fordulóban kiderül, hogy a potensnek vélt Bears védelem mire megy az újjászabott Bucs offense ellen – ez szurkolói szemmel a kör egyik csemegéje lehet, a Chicagónak viszont nem sok öröme lesz benne. Utána lehet egy könnyebb meccsük, ahol az újjáépülő Panthers még idegenben sem kell, hogy gondot jelentsen, viszont a Rams már kicsit más tészta, bár ez sem az a világverő csapat, ami két éve volt. Ellenben a Saints az NFC egyik legnagyobb contendere és az egyik legmélyebb rosterrel büszkélkedhet ligaszinten, ami túl sok lesz a Bearsnek, így ezt a négy meccset is 50 százalékos mérleggel zárja a csapat. (2-2)

A szezon harmadik negyede az egész szezon legnehezebb része, hiszen három csoportmeccs előtt jön egy igazán brusztolós és izomszagú Titans elleni ütközet idegenben, ahol jó eséllyel el is hasal a gárda. A bye week már közel, előtte azonban a Vikings érkezik Chicagóba, aminek egyébként ez lesz zsinórban a harmadik csoportrangadója. Ki-ki meccs lesz, a szív viszont győzedelmeskedni fog, a chicagóiak bele fogják magukat hajszolni egy mámorító győzelembe. A bye után irány Green Bay, ahol borzasztó nehéz lesz nyerni, nem is fognak, de abban bizakodhatnak, hogy a Lions ellen még menthető minden a playoff felé kacsingatva. (2-2)

Az utolsó négy meccs sem lesz sétagalopp, de a Texans pont annyira nehezen megfogható, mint a Bears, otthon pedig jó eséllyel vonulnak hadba, amit ki is használnak. Minneapolisban viszont vért fognak izzadni, az utolsó percig izgalmas és kiélezett meccsre lehet számítani, egy igazi előrehozott wild card meccsre, amit bárki megnyerhet. A Jaguars ellen nem lehet gond, a Jacksonville-t ekkor már egy magasabb draftcetli fogja hajtani, ellenben a Packersszel, ami az NFC North csúcsára hajt és igyekszik ezúttal is totális dominanciát mutatni a Bears felett. (2-2)

Tipp: 8-8

Detroit Lions

 • Hasonlóan a Bearshez, a Lionsnek sincs túl nehéz menetrendje a Vegas által meghatározott oddsok alapján, a nyolcadik legkönnyebb sorsolással büszkélkedhet.
 • Az over/under 6,5 győzelemnél van megszabva, ez jóval több, mint a 2019-ben elért sikerek száma (3).
 • Furcsaság, hogy idénre a csapatnak nem szerveztek főműsoridős mérkőzést, hiába pikánsak a csoportmeccseik. Az európai szurkolók viszont örülhetnek, előreláthatóan 13-szor játszanak majd – magyar idő szerint – kora esti mérkőzést.
 • Két mérkőzésüknek egyelőre még nincs előre lefixált időpontja: a Titans elleni idegenbeli összecsapás és a Bucsszal vívandó otthoni csörte közül még kikerülhet egy primetime meccs – tekintve, hogy a Patriots-kapcsolat már Tampában is megvan.
 • A bye week viszonylag korán jön, a negyedik forduló után mennek pihenni, amit majd egy kétmeccses idegenbeli túra követ a déli régióba, Jacksonville-be és Atlantába.
 • A hagyományos Hálaadásnapi mérkőzésüket ezúttal a Texans ellen játsszák majd, akikkel ebben az időpontban nyolc évvel ezelőtt csaptak össze. Azon a találkozón a Houston végül hosszabbításban nyert 34-31-re egy mezőnygóllal. Emellett még arról is emlékezetes maradt az összecsapás, hogy Justin Forsettnek volt egy vitatott 81 yardos futott TD-je, ahol egy kontaktnál egyértelműen leért a térde, a bírók viszont nem látták, megadták a TD-t, a lélektani előny pedig a Houstonhoz került, hiába vezetett ekkor még 24-20-ra a Detroit.

Ha Bears nehezen megfogható, akkor a Lionsre ez ugyanúgy igaz, de 2020-ban még mindig nem fognak ott tartani, hogy kimutassák a foguk fehérjét. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne ejtenék foglyul a Medvéket, de a laktózra már érzékenyek lesznek. A Packers idegenben borzasztó nehéz lesz, és a toll is meg fog akadni az Oroszlánok torkán. Ez a két meccs idegenben sorsdöntő lesz, melyet majd egy otthoni, Saints elleni kaland ront csak tovább azzal, hogy a csapat megszerzi zsinórban harmadik verségét. (1-3)

A vereségből viszont sikerül felocsúdni, még akkor is, ha Floridába kell utazni azért a W-ért, de az oroszlán tudja majd dominálni a gyengécskébb jaguárt – és nem csak a pihenőidő miatt.  Ezután viszont újra viharfelhőkkel kell szembesülnie a csapatnak, három playoff contender van a terítéken, akikkel nehéz lesz elbánni. A dome-ban a Falconst nem sikerül majd elcsípni, mert túl magasan fognak szárnyalni, a Csikók pedig túl fürgék lesznek egy oroszlánhoz. A nyolcadik mérkőzésükön pedig a Vikingek lesznek azok, akik prédául ejtik a megfáradt ragadozót. (1-3)

De a vadászvilág óriása nem adja fel a küzdelmet, győzelmi menetelésbe kezd majd a szezon második felében, ahol sikerül prédákat ejtenie. Hiába lesz új vezetése a Redskinsnek, hiába jött Young, hiába fejlődött Haskins, az Oroszlánbarlangban el fognak esni, csakúgy, mint a Párducok, akik szintén kisebb ellenállást fognak mutatni, mint vetélytársaik a vadonból. Az étvágy nem fog lankadni akkor sem, mikor Watsonék érkeznek a házba, összeszedett és átgondolt támadásokkal, rajtuk is végzetes sebeket fognak ejteni. A Medvék viszont már teljesen más erőpróbát fognak képviselni, nem adják meg magukat, hiába a falka ereje, az Oroszlánok kénytelenek lesznek lógó orral hazatérni. (3-1)

Ez a fiaskó pedig komoly nyomot hagy majd rajtuk, a Sajtfejek ellen otthon sem harapnak majd úgy, mint azt maguktól elvárták, a Titánok pedig nem hagyják, hogy megsebezze őket egy állat. Itt pedig nem ér véget a vesszőfutás, a Kalózok elvisznek mindent, még azt is, ami nem az övék – a győzelmet meg pláne, az nem maradhat hátra. A sok kudarc pedig egy bosszúnak az előszelét idézi meg, a Vikingek áldozatul fognak esni a falka támadásának, nem lesz fegyverük az Oroszlánbarlangban, veszíteni fognak jönni. (1-3)

Tipp: 6-10

Green Bay Packers

 • Az NFC North-on belül a Packersnek a legnehezebb a sorsolása, mindössze a 15. legkönnyebb, ami azt is jelenti, hogy a csoport valamennyi résztvevőjének a menetrendje a liga „könnyebbik” felébe tartozik.
 • Vegas az oddsok alapján a tavalyi konferenciadöntősnek egy gyengébb évet jósol, az over/under határ 9 diadalnál van megszabva.
 • 2020-ra öt főműsoridős meccsre készülhet a wisconsini csapat, ezekből kettő lesz hazai (Falcons, Bears), három pedig idegenbeli (Saints, 49ers, Titans).
 • A bye weekjük az ötödik hétre esik, majd utána ők is délnek veszik az irányt, előbb egy Brady vs Rodgers klasszikus lesz Tampában, egy héttel később pedig Houstonban kell helytállniuk egy szintén top kaliberű irányító ellen.
 • Az egyik legérdekesebb mérkőzésük egy csütörtök esti rangadó lesz a 49ers ellen november második hétvégéjén, ahol egy más struktúrára helyezve a játékukat, visszavághatnak a San Franciscónak a tavaly elszenvedett vereségekért – különös tekintettel az NFC-döntőre.
 • Szintén izgalmasnak ígérkezik majd a 16. fordulós mérkőzésük a Titansszel, ugyanis Matt LaFleur korábbi csapatát, a futójátékban szintén erős Tennessee-t fogadja a csapat.
 • Érdemes kiemelni, hogy az ellenfelekkel szemben kevesebb pihenőidővel számolhatnak, összesen nyolc nappal fognak kevesebbet pihenni az egész szezont figyelembe véve, mint riválisaik.

A Packers számára elég combosan indul a szezon. Egyből a nem túl kedvelt minneapolisi vendéglátókkal kell majd megbirkózniuk, amiből vesztesen kerülnek majd ki, olyan eredményt tapasztalva, amilyet tavaly nem sikerült. Ezek után csoportmeccsel folytatódik a menetrend, ahol egy kötelező győzelmet gyűjtenek majd be a hazai debütálásukon. Az óriási erőpróba viszont csak ezek után jön, az átformálódó csapat délre utazik New Orleansba, ahol hiába minden erőfeszítés, hiába minden védelmi megmozdulás, a Saints ellopja a győzelmet majd a Packers orra elől. A bosszút a Falcons fogja elszenvedni, akiket legyőzve édes szájízzel fognak a Sajtfejűek pihenőre vonulni. (2-2)

De hiába a pihenés és felkészülés, egy újabb sok fegyverrel felszerelt támadósor a torkukon fog akadni, és a Brady vs Rodgers klasszikusból az előbbi fog győztesen kijönni, mellyel a két irányító közötti mérleg 2-1-re fog módosulni, Brady javára. Búslakodni viszont nem kell majd, a Texans a harmadik NFC North csapat ellen is elbukik, ezúttal otthon, egy igazán brusztolós mérkőzésen. A diadalmenet itt pedig nem fog megállni, jöhet az édes bosszú otthon a Vikings ellen, egy komoly lelki fröccsel gazdagodva a nyugati parti túra előtt. Itt viszont jönni fog a pofon: kevés pihenő, hosszú utazás, kifáradt csapat, így a 9ers ezúttal is túl nagy falat lesz. (2-2)

A 49ers elleni verség jó útra fogja téríteni a Sajtfejeket, ebben pedig közre fog játszani, hogy a Jaguarst magabiztosan gyűrik maguk alá a hűvös időbe hajló Lambeau Fielden. Az otthon melege pedig egy dome-ban fog tovább kitartani, amikor a playoffba igyekvő, de nem egy polcon lévő Coltsot inti nyugalomra a Packers, jelezve, hogy komoly szereplői a ligának. Ez az állítást pedig a Bears és az Eagles ellen nyomatékosítják, amik szintén lehajtott fejjel és búslakodva fognak távozni abból a wisconsini közegből, ahonnan eddig még senki nem távozott diadallal 2020-ban.  (4-0)

Sikeres és makulátlan harmadik negyedévet zárva, elemi erővel érkezik majd Detroitba a csapat, ahol hiába a korábbi sikeres néhány hét, a Lions nem jelent majd akkora gondot, idegenben a Carolina pedig jutalomjáték, hogy a tizedik győzelmét is begyűjtse a csapat. Ünnepelni viszont nem tudnak majd önfeledten, jön a Titans, és hiába Matt LeFleur, nem tudják legyőzni a vendégeiket, amivel a Packers elszenvedi első otthoni vereségét a szezonban. A szezont viszont sikerül édes szájízzel zárni, és ami még fontosabb, az örökrivális Bears ezúttal is kétszer verségbe hajszolni. (3-1)

Tipp: 11-5

Minnesota Vikings

 • A tavalyi NFC Észak második helyezettjének a csoporton belül a második legnehezebb a 2020-as menetrendje, az egész NFL-t tekintve pedig a 13. legkönnyebb a vegasi oddsok alapján.
 • Szoros versenyt vizionálnak a Packers és a Vikings között, ugyanis a lilák under/over határa is kilenc győzelemre van belőve.
 • A főműsoridős csörtéket tekintve mindössze két összecsapás lesz kiemelt időpontban, az ötödik héten Seattle-be, a tizedik játéknapon pedig Chicagóba utaznak a Vikingek. Ezek mellett az európai szurkolók itt is örvendhetnek, hiszen tizenkét alkalommal játszik a csapat kora esti összecsapást.
 • A Vikings a hetedik héten megy pihenőre, a bye week előtt pedig letudnak egyhuzamban három non-konf meccset (2-4. hét között), majd a bye után után egyből jön egy csoporton belüli hármas rangadó (8-10. hét között). Ebből a három összecsapásból kettő idegenben lesz, előbb Green Bayben, majd Chicagóban.
 • A csoportban a Vikings egyedüliként mondhatja el, hogy otthon játszik három meccset egyhuzamban, a 11-13. hét között a Cowboyst, a Pantherst és a Jaguarst is házon belül fogadják.
 • Karácsonykor pedig egy igazi klasszikussá váló meccsre mennek New Orleansba, ami egyébként mindössze az ötödik olyan találkozója lesz a Vikingsnak, amit Karácsony napján (12/25) rendeznek majd.
 • Érdekesség az is, hogy idén sikerül elkerülnie a hidegebb mérkőzéseket a csapatnak, a leghűvösebb túráikat novemberben letudják a Packers és a Bears ellen, utána már csak a napos Tampába kell látogatni, ahol nem fedett csarnok várja őket.

Óriási rangadó, ahogy előbb említettem is, de a Packers erőfocija ezúttal nem lesz elég a Vikings csorbákat szenvedett védelme ellen, a Lilák otthon fogják tudni tartani a W-t. Az AFC rájátszásába igyekvő Colts szintén nehéz ellenfél lesz, de nem tudja féken tartani az NFC Észak trónjára igyekvő Minnesotát, ami a hazaiak vereségét jelenti. A kerítés azonban nincs kolbászból Minneapolisban sem, a Titans idegenben, a Houston pedig otthon tud diadalmaskodni a Vikings felett – előbbi első vereségét, utóbbi pedig első győzelmét megszerezve a csoporton belül. (2-2)

A kudarcból felocsúdva a Seahawks otthon sem tud majd ellenállni a vérszomjas Vikingeknek, és ugyanez lesz igaz a Falconsra is. Ekkor fog érkezni a pofon, amit a Green Bay ad majd, de a Lions gondoskodni fog, hogy ne legyen túl nagy az ütés ereje, és egy verés után lógó orral távoznak majd Minnesota államból.  (3-1)

Chicagóban a prime time meccs alatt lesz sok érzelem, feszültség és indulat, de végül a Bears lesz az a csapat, amelyik örvendhet, majd a playoff szempontjából is fontos párharc jön majd létre a Cowboysszal. A rövidebbet pedig ezúttal is a lilák húzzák majd, ezzel egyet hátrább lépve a playoffért folyó harcban. A sorsolás ekkor viszont jó dolgokat ígér, a Panthers és a Jaguars is a zsákba kerül – ezzel pedig mindkét franchise 0-4-es mutatót fog produkálni az aktuális non-konf riválisok ellen. (2-2)

A szezon viszont nem ezzel a két győzelemmel lett lezárva, a Bucs még Bradyvel sem tudja majd feltörni a Vikings védelmét, ahogy a Bears sem, hiába lesznek a chicagóiak minden erejükkel azon, hogy megcsípjenek egy wild card helyet. Ebben a győzelmi lázban megy majd a Vikings a Saints otthonába, ahol ezúttal nem lesz csoda, kikapnak a bajnoki reményeket dédelgető déliektől. És ha ez nem lenne elég,a Lions a szezon végére megrázza magát és ad egy nagy pofont a Vikingsnak, ami a playoff helyezésbe is kerülhet azzal, hogy hetedik, egyben utolsó vereségét szenvedi el. (2-2)

Tipp: 9-7

[/ppp_patron_only]

29 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
29 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Danika
Danika
4 years ago

Nem tudom mit kell nagyon gondolkodni a Vikings idei mérlege alapján. Kirk kapitány idén 12-szer játszik nem kiemelt időpontban, ergo 12-4-nél lejjebb nem szabad adni :D.

Fetyke
Fetyke
Reply to  Danika
4 years ago

Ehhez még tedd hozzá, hogy 12-szer játszunk csarnokban is. :D

Danika
Danika
Reply to  Fetyke
4 years ago

Amíg Kirk kapitány ott van nálatok,csak azt nézem, hogy fényszóróval világíthatnak-e a szemébe vagy sem. A Saints elleni PO meccs is 7-kor kezdődött magyar idő szerint

Fetyke
Fetyke
4 years ago

MVP Trubnak esélye sem lesz idén, természetesen 16-0-ás alapszakaszt várok!

bjeela
bjeela
Reply to  Fetyke
4 years ago

Fetyke, ééééébresztőőőő! Bilibe lóg a kezed. Borzalmas ez a gyerek. Ha édes álmai vannak, képtelenség felébreszteni…

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
4 years ago

Lambeau.

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
4 years ago

Nekem ez a menetrend megfelelne, még ha nem is értek minden mondatával egyet. Hol írhatom alá? :D

reszelo.aladar
reszelo.aladar
4 years ago

Légyszi-légyszi: a schedule legyen már menetrend és ne sorsolás. Egyrészt mert ezt jelenti, másrészt itt tényleg nem sorsolnak, hanem vért izzadva szerkesztik meg a menetrendet. Legalább az ő munkájukat tiszteljük meg annyival, hogy nem a sorsolás kifejezést használjuk.

ahanem
ahanem
Reply to  reszelo.aladar
4 years ago

Ü T E M T E R V
I D Ő B E O S Z T Á S

menetrendje a busznak van, de igen, még az is jobb kifejezés, de igazából ez ütemezett mérközéstervezet, amihez az első kifejezés áll a legközelebb

Gáspár Bollók
Gáspár Bollók
Reply to  ahanem
4 years ago

“menetrend főnév
1. Indulási és érkezési időrend, közlekedési rend, amely (személyszállító) járművek rendszeres útvonal adatait tartalmazza.
2. Táblázat, könyv, amely a közlekedési rendet tartalmazza.
3. (átvitt értelemben, 1945 után) Események időrendje; tevékenységek, értekezletek, ünnepségek előre meghatározott sorrendje, sorozata vagy lépéssora”

ahanem
ahanem
Reply to  Gáspár Bollók
4 years ago

átvitt értelemben
egyébként az előre meghatározott az itt csak pl részben érvényes, de erre nem érdemes kitérni

ettől függetlenül a magyar nyelv nem erre használja a menetrend szót, de a már említetteken kívül vannak más szinonimái is: terv, program, ütemezés, időbeosztás, amelyek mind közelebb állnak a menetrendnél, játékosok, edzők szempontjából mondjuk az időbeosztás, nézők szempontjából meg a program lehetne a legmegfelelőbb, de egyik sem az igazi, így akár maradhat sorsolás is, biztos használnak annyi algoritmust a készítők, hogy egy átlagembernek teljesen véletlenszerűnek nézzen ki

Gáspár Bollók
Gáspár Bollók
Reply to  ahanem
4 years ago

A menetrend szó ebben az értelemben teljesen használatos a magyar nyelveben (sőt). Rengeteg szavunk. kifejezésünk van, amit átvitt értelemben (“Szó(kapcsolat)nak jelentésváltozással kialakult értelme, jelentése.”) használuk, helyesen. A menetrend különösen ilyen, és különösképpen sportesemények esetén.
Ha pedig értelmezed az általam beírt meghatározást, látod, hogy a fogalmak között elválasztások vannak (ettől függetlenül itt is előre meghatározott sorrendről van só, függetlenül a sorrend meghatározásának módjától).

d zoli
d zoli
Reply to  reszelo.aladar
4 years ago

A legideálisabb és a legoptimálisabb az volna ha…

RvBalazs
RvBalazs
4 years ago

Annyi helyen olvasom, de nem tudom osztani a Sajtfejek ennyire pozitiv szezonját.
Megnéztem most (is) pár tavalyi meccsüket és nagyon jól jöttek ki az 50-50 közeli csatákból.
És ehhez még nem erősödött az Offense igazából. Persze Rodgers, az Rodgers, tisztelni kell, mert bármire képes lehet. De én inkább 8-9 győzelemre érzem jónak a csapatukat.
(aztán ha megint szerencsések akkor persze meglehet a 12 W is, de ahhoz piszok nagy mázli kellene már.
A Lions (igen, az NFC Browns-a) jobb lesz. Szerintem a legesélyesebb a worst-to-first cimre.
Beszéltünk már róluk is sokat, az edzőikről is sokat. de szerintem nekik meglesz a 10 W (Bold: nyerik a csoportot, Bold2: a Lions helyezése a csoportban megegyezik MVP Trub győzelmeinek számával a szezonban)
Vikings:
még mindig nehéz megjósolni. Vannak biztos vereségek: Sea és Chi ellen a főműsoridős meccs és a NO elleni karácsonyi parti se nekünk kedvező feltétel (annyira nem fognak tudni felpörögni most NO-ban)
ezen kivül a GB otthonában is vereséget várok.
És a HOU, TEN meccsek egyikén. A csoportgyőzelem az utolsó héten dől el a Lions otthonában :-)

Fetyke
Fetyke
Reply to  RvBalazs
4 years ago

Vikings: Nálam is 9 győzelem az over-under határ. Illetve egészen pontosan 9 győzelmet elvárok idén is a csapattól. Tételesen: W-L-W-W-L-W-Bye-L-W-L-W-W-W-L-W-L-W = 10-6-os mérleg. De mivel minden hazait W-re vettem, gondolom 1 vereség valahol becsúszik (csak ne csoportellenfelek ellen).
Egyébként szerintem roppant kedvező a beosztásunk! Ennél jobban én sem rakhattam volna így össze magunknak előzetesen. Mindenkivel pont akkor játszunk, amikor az számunkra előzetesen a legkedvezőbbnek tűnik. Jó volna ha ezt ki tudnánk használni. Igazából csak egy félelmem van, hogy most az az év jön, amikor nem szoktak összejönni számunkra a dolgok…

ui.: Szerintem 10 W idén sem lesz elég a csoport megnyeréséhez, és nem tudok még mindig hinni a Lionsban. Eleve keményen kezdődik nekik a szezon, az első 8 meccsből a 4-4-et sem lesz könnyű kihozniuk. Onnantól pedig valakivel szemben akkora hátrányban lesznek, hogy nem látok arra esélyt, hogy mindezt behozzák…

RvBalazs
RvBalazs
Reply to  Fetyke
4 years ago

a már-már eretnek szintű bold-om:
GB, SEA, NO, PHI négyes egyike sem fog bejutni a playoff-ba.

katonadani
Reply to  RvBalazs
4 years ago

ebből csak a Saints lepne meg úgy igazán

RvBalazs
RvBalazs
Reply to  katonadani
4 years ago

egyenként szerintem se lenne nagy meglepetés, de hogy lesz NFC-ben 7 csapat, ami mindegyiküket megelőzi.
Nem néztem Vegas Odds-okat, de azért kötésben megtenni, elég jól hozhatna

RvBalazs
RvBalazs
Reply to  RvBalazs
4 years ago

nem jut rájátszásba:
GB +149
NO +305
SEA +118
PHI +106

Danika
Danika
Reply to  RvBalazs
4 years ago

A Saints eredményessége és PO esélye Dree Breestől függ egyedül.

Fetyke
Fetyke
Reply to  Danika
4 years ago

Tavaly sem tőle függött. :) Sőt! Nélküle jobban ment a többieknek. :D

Danika
Danika
Reply to  Fetyke
4 years ago

Éppen ez az. Mint Manning utolsó événél (sajnos). Hiába tudna jobban játszani a csereirányítód, ha a tapasztalat és a váratlan meghúzását csak az öregtől várhatod, aki képes borzasztó és/vagy erőtlen labdákat dobálni. Ha Winston kezdene ott a Wild car helyet minimum bemondanám, de jelenleg nekem a Saints egy időzített bomba.

Danika
Danika
Reply to  RvBalazs
4 years ago

Csoportgyőztesek: Cowboys, 49ers, Buccaners, Vikings. Wild car: Cardinals, Rams, Lions/Bears (Attól függ Trubisky mennyit játszik és Stafford kibírja e a szezont egészségesen).

Fetyke
Fetyke
Reply to  Danika
4 years ago

Ha most Falcons szurkoló lennék, akkor nagyon megsértődnék rád. :)

Danika
Danika
Reply to  Fetyke
4 years ago

Amíg a Falcons vezetőedzőjét Dan Quinnnek hívják, addig nem vagyok hajlandó őket PO-ba tippelni.

Fetyke
Fetyke
Reply to  katonadani
4 years ago

Mint a januári WC meccs? :D

Fetyke
Fetyke
Reply to  RvBalazs
4 years ago

Mivel a PHI kivételével mindenkivel játszunk, ez nem is annyira bold a részünkről! :)

ClayMatthews52
Reply to  RvBalazs
4 years ago

Nem erősödött? Az, hogy jobban összeszoknak, az nem lehet erősödés? Szvsz, ha nem lesz meghatározó sérülés, akkor teljesen reális a 11-5. Tavaly egy félidőket játszva volt 13-3 a mérleg, bár idén szerintem kedvezőtlenebb a menetrend.

RA7
RA7
4 years ago

Legyőzik a nem egy lapon lévő Coltsot. Szerintem egyáltalán nincs nagy különbség a két csapat között, fifty fifty, de azt is megmerem kockáztatni hogy a Colts jobb szezont fog futni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x