Connect with us

Minden ami NFL

Kinek mennyire kemény? – NFC North

Tavaly két csapatot adott a rájátszásnak az NFL egyik, ha nem legkeményebb csoportja, de vajon idén is képes lesz hasonlóra az NFC North? Beérik-e a Patricia-way és utolsóból első lesz a Lions? Mire megy a Bears a Trubisky-Foles duóval? Idén is a Packers húzza be a csoportot, vagy a Love-story keserű véget ér, és a lesben álló Vikings ér fel a csúcsra? 

Chicago Bears

  • Nincs rossz helyzetben a Bears, már ami a sorsolás erősségét illeti, a vegasi oddsok szerint a hatodik legkönnyebb menetrenddel vág neki a 2020-as idénynek.
  • Az over/under határ 8 győzelemnél van meghatározva.
  • Négy főműsoridős mérkőzést sorsoltak nekik a következő szezonra. Kettőt csoporton belül, a Vikings ellen otthon és a Packers ellen idegenben, kettőt a konferencián belül: a Bucst fogadják, a Ramshez pedig idegenbe utaznak.
  • A bye weekre a 11. héten kerül sor, az otthoni Vikings ellen lejátszott MNF rangadó és az idegenbeli Packers elleni SNF mérkőzés között.
  • Érdekesség, hogy a szezont hét olyan csapat ellen kezdik meg, akik 2019-ben nem érték el a playoffot, majd a fennmaradó kilenc összecsapásból hétszer is egy tavalyi rájátszásrésztvevő ellen kell bizonyítaniuk.
  • A 16. játékhéten pikáns mérkőzés jöhet majd létre, hiszen Jacksonville-be látogat a csapat, és nem kizárt, hogy ekkor már Nick Foles fogja vezetni a Medvéket korábbi csapata ellen.
  • Fontos kiemelni, hogy a csapat idén fogja lejátszani a 201. és 202. összecsapását az ősi rivális Packersszel. Az örökmérleg jelenleg 99-95-6-on áll, ami annak is köszönhető, hogy utoljára 2007-ben volt rá példa, hogy oda-vissza nyerni tudjanak a Sajtfejűek ellen.
  • A pihenőnapokat figyelembe véve jól fog járni a csapat, hiszen nettó 6 nappal tudnak majd többet készülni, mint ellenfeleik.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások