Connect with us

Hír

Matt Ryan: Hurst sok problémát fog okozni az ellenfeleinknek

A 2018-as elsőkörös tight endet, Hayden Hurstöt a Falcons egy második körös választási jogért szerezte meg idén a Ravenstől, a 26 éves játékos pedig elég hamar meggyőzte a csapat irányítóját, Matt Ryant annak ellenére, hogy hivatalos edzésen még nem is vehettek részt együtt – habár privátban már elkezdték a közös munkát. Ryant pedig le is nyűgözte új fegyverének atletikussága.

“Ő az egyik leggyorsabb és legatletikusabb tight end, akivel valaha játszottam. Igazi mismatch lesz a védelmeknek, el fog szakadni a védőktől és többféleképpen is tud majd nyerni. Lenyűgözött a hozzáállása, a munkamorálja. Nagyszerű játékos akar lenni, megvan benne az akarat, az erőfeszítés. Nagyon jól illeszkedik majd a csapatunkba.”

– mondta Ryan, via a Falcons hivatalos oldala.

Az irányítónak mindig fontos volt a kapcsolata a tight endekkel, gondoljunk csak Tony Gonzalezre vagy Austin Hooperre. Hurstöt ugyan a Ravens Lamar Jackson előtt választotta a drafton, mégsem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de vélhetően nagyobb szerep várhat rá Atlantában, ahol a passzjátékba is jobban be fogják vonni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!