Connect with us

Podcast

Triple Coverage #232 – Mi lesz veled, Dalvin Cook?

Rengeteg komment érkezett a Dalvin Cookról megjelent hír kapcsán, miszerint a Vikings futója holdoutot tervez az előttünk álló szezonra a nagy gázsi reményében. És ha már ennyire érdekel Titeket, akkor ezt az adás az ő, illetve a futók megítélésére szántuk.

Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2020-06-15 13:19

Dalvin jó futó. Egészségesen elit. Elkapásoknál is használható, igaz nem a mostanában divatos útvonalfutásokkal, hanem a screen passzok esetében nagyon hatékony a robbanékonysága miatt. Ezzel együtt vannak hiányosságai is. Főleg a sérülékenysége, de azért blokkolásban lehetne jobb és a kelleténél több a labdavesztése is.
A 12 milliót sem éri meg jelenleg, a csapat által felkínált 8 millió lehet a piaci értéke. Ha hoz egy break out évet, akkor ez természetesen nőhet.
A podcastben nagyon ráéreztetek, hogy egyébként a Tampába most nagyon elkélne. Na persze ott sem 16 misiért.

Ádám Váradi
Ádám Váradi
Reply to  Fetyke
2020-06-15 23:07

Chris Godwinért cserébe mehet:)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x