Connect with us

Hír

A Giants kivágta rúgóját, aki ellen eljárás folyik

Mike Garafolo információi szerint a New York Giants kivágta rúgóját, Aldrick Rosast, aki ellen eljárás folyik. Történt ugyanis, hogy a rúgó felfüggesztett jogosítvánnyal vezetett, áthajtott a piros lámpán, majd belehajtott egy kamionba és egyszerűen elhagyta a helyszínt, amivel kimerítette a hit and run bűntény fogalmát. De ez még mindig nem minden. Miután elhajtott a helyszínről, lerobbant az összetört kocsija, Rosas pedig úgy döntött, hogy akkor sétálva folytatja az útját. Amikor a rendőrök rátaláltak, akkor épp véres kezekkel és lábakkal bóklászott nem messze a baleset helyszínétől.

Rosasnak nem volt olyan jó éve, hiszen 40 yard fölött mindössze 1/5-ös aránnyal értékesítette mezőnygóljait, emellett négy extra pontot is kihagyott, így nem lehetett olyan nehéz döntés a kivágása. Az egy érdekesebb kérdés, hogy mit tervez a csapat a tavalyi elsőkörös cornerbackjével, Deandre Bakerrel, akit fegyveres rablással vádolnak.

Rosas helyére egyébként Adam Schefter információi szerint a Giants leigazolta Chandler Catanzarót, aki tavaly aláírt a Jetshez, majd úgy döntött, inkább visszavonul. A jelek szerint meggondolta magát.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
László
László
3 years ago

Baker ártatlanságában még nagyon hisznek, ami leginkább annak szól, hogy első körös volt, az ő kirúgása fájdalmasabb lépés lesz.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
3 years ago

Egy rúgóra még azt sem lehet mondani, hogy a sok fejét ért ütéstől lett ilyen országos hülye. Született tehetségnek kell lennie. :(

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x