Connect with us

Hír

Hayden Hurst pár éve öngyilkosságot kísérelt meg

A Ravens korábbi, a Falcons jelenlegi tight endje a minap a TheAthleticnek nyílt meg sötét múltjáról, négy évvel ezelőtti öngyilkossági kísérletéről.

“Egy kórházban keltem fel odabilincselve az ágyhoz, az előző napi farmeromban, csupa véresen. Körbenéztem és nem tudtam, mi történik.”

Egy barátja világosította fel, hogy sokat ivott, visszament a lakásába és elvágta a csuklóját. A haverja talált rá és hívta a mentőket. Ez volt az a pillanat, amikor Hurst rádöbbent, hogy segítségre van szüksége.

“Ha egy fegyver lett volna nálam, akkor valószínűleg megöltem volna magam. Szerencse, hogy csak egy kés volt nálam. Teljesen máshogy végződött volna a sztori.”

Hurst mentális problémái 2013-ig vezethetők vissza, amikor a Pittsburgh Piratesnél baseballozott és hirtelen rájött a “görcs”, egy teljesítménykényszer alatti szorongásos zavar, amitől annyira rosszul játszott, hogy nem tudott egyenesen dobni és az ütő feje felé hajította a labdáit.

A depresszióját pedig alkoholba és drogokba fojtotta. Minden nap ivott és heteket töltött egy sötét szobában a tévét bámulva.

“Mindig az volt a cél, hogy kiüssem magam. Bármi is kellett hozzá, én kipróbáltam: Xanax, kokain, bármi, ami elvitte az érzéseket. Nem ezek voltak életem legjobb ötletei.”

Az öngyilkossági kísérlete után abbahagyta az ivást és a drogokat, megígérte, hogy megváltoztatja az életét, mert ha így folytatja, akkor hamar belehalt volna. Most pedig több helyen is megosztja a történetét, hogy a fiatal generáció tanulhasson az ő hibájából és hogy komolyan vegyék a mentális egészséget.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x