Connect with us

Hír

A Jaguars több csereajánlatot is visszautasított Yannick Ngakoue kapcsán

Yannick Ngakoue többször is kijelentette már, hogy nem akar a Jaguarsban játszani – nemcsak franchise tag alatt, hanem úgy általában, nem is kér hosszú távú szerződési ajánlatot a csapattól. Ennek megfelelően a Jacksonville aktívan árulja is a fiatal pass rusher játékjogát, de nem akarja elkótyavetyélni: Tom Pelissero infói alapján a franchise már több gyenge ajánlatot is visszautasított (állítólag az egyikben egy Pro Bowler játékos is szerepelt).

Ngakoue 25 éves, 37,5 sacket szerzett eddig és mindössze egyetlen meccset hagyott ki, vagyis bőven Frank Clark, Dee Ford és Jadeveon Clowney előtt jár – őket tavaly cserélte el a Texans, a Chiefs és a Seahawks:

  • Clark: 25 éves, 2 kihagyott meccs, 35 sack,
  • Ford: 27 éves, 13 kihagyott meccs, 30.5 sack,
  • Clowney: 25 éves, 18 kihagyott meccs, 29 sack.

A fentiek közül Clark volt a legdrágább, egy első és egy második kört adott érte a Chiefs a Seahawksnak (és megcserélték a 3. körös pickjeiket). Reálisan Ngakoue ára is ezen a szinten mozoghat, de mivel ennyire le akar lépni, ez némileg csökkenti a Jaguars alkupozícióit.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy a csapat legalább egy első kört szeretne. Erre nincs sok esély, sokkal valószínűbb, hogy úgy jár a Jaguars, ahogy a Texans járt a Clowney-val: a korábbi 1/1-esért a Seahawks két középszerű játékost és egy harmadik körös picket adott.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!