Connect with us

Hír

Kenyan Drake még mindig kaphat egy új szerződést

Tegnap este 10-ig hosszabbíthattak a csapatok a franchise tagelt játékosokkal, de csak Chris Jones és a Chiefs (4 év, 80 millió dollár), illetve a Titans és Derrick Henry (4 év, 50 millió dollár) ütött nyélbe üzletet, a maradék 12 játékos így kénytelen franchise taggel végigjátszani a szezont. Na de mi a helyzet a transition taget kapott Kenyan Drake-kel?

A transition tagelt játékosokkal a szabályok szerint nem július 15-ig, hanem július 22-ig lehet megegyezni egy új szerződésről, vagyis a Cardinals futója még papíron kaphat új kontraktust. Azért csak papíron, mert több forrás – köztük Ian Rapoport – szerint a csapat egyáltalán nem akar idén hosszú távú szerződést kötni Drake-kel. Természetesen ettől függetlenül egy másik franchise még tehet ajánlatot az RB-nek, de ez sem túl valószínű.

A Dolphinstól tavaly megszerzett futó így jó eséllyel 8,4 milliót fog keresni 2020-ban, ami a teljesítményét elnézve bőven jó.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
pritek
pritek
3 years ago

A “teljesitmenyet elnezve boven jo” azert nem a legpozitivabb kepet festi rola. 8 meccsen 158 probalkozasbol 814 scr yard, 8 TD es 0 fumble…En inkabb azt mondanam, hogy teljesen korrekt foleg, hogy egy eves szerzodes. Meg ha vissza is esne 10%ot a teljesitmenye, az is siman elfogadhato lenne.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x