Connect with us

Hír

A Packers érdeklődik Everson Griffen iránt

Everson Griffen jelenleg az egyik legjobb elérhető szabadügynök, és előfordulhat, hogy egy évtizednyi Minnesotában töltött idő után Wisconsinba költözik és a rivális Packers csapatába igazol. Ian Rapoport ugyanis arról számol be, hogy a Green Bay-i alakulat érdeklődik a pass rusher iránt, a szimpátia pedig kölcsönös.

Griffen februárban lépett ki szerződéséből (különben kivágták volna), de eleinte úgy tűnt, visszatérhet a Vikingshoz egy alacsonyabb fizetéssel, azonban márciusban a tárgyalások megszakadtak a felek közt. Azóta Mike Zimmer többször elmondta, hogy van még esély Griffen visszatérésére, nem zárkóznak el az ötlettől, de lassan augusztus van és még nem történt semmi. A 32 éves pass rusher tavaly 8 sacket szerzett 70 nyomásgyakorlásból. Karrierje során 74,5 sacket szerzett, ami negyedik a Vikings örökranglistáján.

Érdekes, hogy épp a Packers érdeklődéséről hallani, ugyanis elég jól áll a csapat a poszton, Za’Darius Smith óriási fogás volt két éve és Preston Smith is jól játszik, ráadásul a tavalyi elsőkörös Rashan Gary is plusz opciót tud nyújtani pass rush terén.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
d zoli
d zoli
2020-07-28 10:35

Még fiatal vagy Dani. Majd megérted, amikor a Bears 5 Tight endes felállását rohamozzák 10 emberes blitzzel. Lássuk be ezt cornerekkel nem lehetne megtenni.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x