Connect with us

Hír

Alex Smith és Reuben Foster is PUP listára került

Alex Smith a saját orvosaitól már megkapta a zöld jelzést a futballedzésekre való visszatérésre, azonban a csapatorvosok ezt még nem adták meg neki, ugyanis PUP (Physically Unable to Perform) listára helyezte az irányítót a gárda, és ugyanezt tette egyébként a linebacker Reuben Fosterrel is. Innen bármikor lehet őket aktiválni, azonban ha az alapszakasz kezdetén is PUP listán lesznek, akkor fixen ki kell hagyniuk az idény első hat meccsét.

Smith hétfőn ment a Football Teamhez orvosi vizsgálatra és először azt írta a csapat, hogy át is ment ezen, aztán ezt az információt végül törölték – ha átment volna, nem lehetett volna PUP listára helyezni.

Fosternek tavaly a felkészülés legelső edzésén szakadt el két szalag is a térdében, így az egész szezont ki kellett hagynia, egyelőre nem tudni, hogyan halad a felépülése és mikor térhet vissza. Legutóbb egy vidrót láthattunk az edzéséről Twitteren, ahol jónak tűnt a mozgása, illetve elég rég volt már a sérülése, hogy akár a szezon kezdetére újra hadrafogható legyen.

A washingtoni franchise mellettük non-football injury listára tette az elkapó Kelvin Harmont, akinek nemrég elszakadt a keresztszalagja és ki fogja hagyni a 2020-as szezont.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!