Connect with us

Érdekességek

A végletek draftja volt a 2017-es játékosbörze

A végletek draftja volt a 2017-es játékosbörze, legalábbis ami a top 10-et illeti. A legnagyobb tehetségeknek kikiáltott játékosok közül hárman már rekordszerződést kaptak, hamarosan csatlakozik hozzájuk egy negyedik, a többiek viszont csúnyán félrementek.

Az első fecske az 1/8-as Christian McCaffrey volt, aki egy 4 éves, 64 millió dolláros hosszabbítást kapott a Pantherstől, ami éves átlagot tekintve a legnagyobb valaha, amit egy futó kapott. A következő a sorban az 1/10-es Patrick Mahomes volt, aki 10 évre 450 millió dollárt ígérő hosszabbítást kapott a Chiefstől – ez nem csak átlagban rekord az NFL-ben, de még soha semmilyen sportág képviselője nem kapott ekkora szerződést. Végül pedig az 1/1-es Myles Garrett kapott rekordszerződést (5 év, 125 millió dollár), ő az első védő az NFL történetében, aki 25 milliót vihet haza éves szinten. Hozzájuk fog előbb-utóbb csatlakozni az 1/6-os Jamal Adams, aki minden bizonnyal a legjobban kereső safety lesz a posztján.

Rajtuk kívül viszont nem sok minőségi játékost sikerült draftolni a top 10-ben. Az 1/2-es Mitch Trubisky (QB, Bears), az 1/3-as Solomon Thomas (DL, 49ers) és az 1/9-es John Ross (WR, Bengals) egyértelműen bust lett, az 1/4-es Leonard Fournette (RB, Jaguars), az 1/5-ös Corey Davis (WR, Titans) és az 1/7-es Mike Williams (WR, Chargers) pedig leginkább átlagos teljesítményt nyújtottak eddig.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!