Connect with us

Hír

A veszélyeztetett James Conner és Cam Heyward nem üli ki a szezont

A Steelersnek több veszélyeztetett játékosa is van, köztük a rákból felgyógyult James Conner és az asztmával küzdő Cam Heyward, de egyikük sem tervezi kiülni a szezont, állítja Tom Pelissero.

Connernél Hodgkin-limfómát diagnosztizáltak 2015-ben (ez nem ugyanazt a betegség, ami miatt a Patriots OT Marcus Cannon opt outol, neki non-Hodgkin-limfómája volt), de sikerült legyőznie a kórt, azóta pedig a Steelers kezdő futóposztját is kiharcolta magának. Idén lép az újonc szerződésének utolsó évébe, amivel 825 ezer dollárt fog keresni (opt out esetén 350 ezret vihetne haza, de a szerződése tolódna egy évvel, a pénzt pedig a jövő évi fizetéséből vissza kellene fizetnie).

Egy másik Steeler, a védőfalember Cam Heyward is a játék mellett döntött, annak ellenére, hogy asztmás (a hasonló betegséggel küzdő Vikings DT Michael Pierce korábban opt outolt). A játékos a TheAthletic.com-nak azt mondta, hogy minden szükséges óvintézkedést megtesz, hogy magát és a környezetében lévőket is megóvja a fertőzéstől, így pedig nem látja akadályát annak, hogy pályára lépjen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group