Connect with us

Hír

Az Eagles újraigazolta Jason Peterst!

Az Eagles idén elengedte az élő legenda bal oldali tackle-jét, Jason Peterst, ugyanis tavaly az első körben draftolta Andre Dillardot, aki az idei évtől átvette volna a veterán helyét a fal szélén. A csapat azonban ma bejelentette, hogy újraigazolta Peterst egy évre $6 millióért, amiből $3 millió garantált – írja Mike Garafolo.

A “testőr” – ahogy Philadelphiában nevezik – viszont nem eredeti helyén, hanem jobb oldali guardként fog szerepelni a nemrég Achilles-szakadást szenvedő Brandon Brooks helyén, így új posztot kell megtanulnia. Ez lesz a 2004-ben draftolatlan játékos (aki akkor még tight end volt egyébként) 17. éve a profik közt, összesen 201 mérkőzésen kezdett az NFL-ben, kilencszeres Pro Bowler és hatszoros All-Pro.

Peters még mindig magas szintet képvisel, habár az utóbbi években már voltak kisebb sérülései, így számítani kell arra, hogy nem fogja tudni végigjátszani a teljes alapszakaszt, mindenesetre minőségi javulást hoz majd a támadófalba.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
camillo 7777
3 years ago

Na végre valami jó hír. 😃

Fetyke
Fetyke
3 years ago

“…minőségi javulást hoz majd a támadófalba.”
Azért ne szaladjunk ennyire előre. Brooks nagyon jó guard, már az is nagy teljesítmény lenne Peterstől, ha ugyanazt a szintet tudná hozni. Értem én, hogy középen nem olyan nehéz játszani, mint tackle poszton, de azért bal oldali tackle-ből szerintem nem olyan könnyű jobb oldali guarddá alakulni (pont ellenkező a felállás és a mozgás).

ahanem
ahanem
Reply to  Fetyke
3 years ago

Brooks átnevezte magát Matt Pryorrá, vagy lemaradtam valamiről?

katonadani
Reply to  Fetyke
3 years ago

brookshoz viszonyítva nyilván nem lesz minőségi javulás, de a Brooks nélküli falhoz képest igen

Fetyke
Fetyke
Reply to  katonadani
3 years ago

Kiegyeztünk. :)

camillo 7777
Reply to  katonadani
3 years ago

Én is erre gondoltam. 😃

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x