Connect with us

Hír

Leonard Williams és Brandon Scherff sem kap új szerződést

Leonard Williams már korábban aláírta a franchise taget, tehát a Giantsnél biztosak lehetnek abban, hogy játékra fog jelentkezni. Illetve az is eldőlni játszik, hogy idén nem kap hosszabbítást, előbb bizonyítania kell, állítja Ian Rapoport. Tekintve, hogy voltak olyan hírek, melyek szerint a védő évi 18-20 millió dolláros fizetést szeretne, ez nem meglepő.

A korábbi első körös játékos egy 3. és egy 5. körért cserébe érkezett a Jetstől még a tavalyi szezon közepén, de nem váltotta meg világot, nyolc meccsen csak fél sackje volt. A franchise taggel 16,1 millió dollárt kereshet, így ha van játékos, aki örül a tagnek, az Williams (a reális értéke 8-10 millió lenne maximum).

Hogy a Giants is örülni fog-e a történet végén, az már más kérdés. Most az a terv, hogy megnézik, Williams mennyire lesz jó a védőkoordinátor Patrick Graham kezei alatt, és majd csak ezután térnek vissza egy esetleges hosszabbításra. Williams egyébként a végtelenségig… maximalista, a fél sackes teljesítménye ellenére is bepanaszolta a Giantset, hogy nem a 17,8 milliós defensive end taget kapta meg, hanem csak a 16,1 milliós defensive tackle taget.


Williamshez hasonló sorsa lesz Brandon Scherffnek is, a Washington támadófalemberének, ugyanis John Keim információi szerint a fővárosi csapat sem fog hosszabbítani franchise tagelt játékosával a szerdai határidő előtt, megvárják a 2020-as szezont és utána ülnek újra tárgyalóasztalhoz a felek.

A korábbi 1/5-ös választott és háromszoros Pro Bowler Scherff így $15,03 milliót fog keresni ebben az évben, ami konkrétan a legmagasabb fizetés a guardok közt – mivel a franchise taget teljes támadófalra nézik, így a tackle-ök átlagfizetését is számítják a tag kalkulálásakor.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!