Connect with us

Hír

Az NFL-nek még mindig nincs megfelelő terve a játékosok egészségének megvédésére

Az első fecskéknek, tehát a Chiefs és a Texans újoncainak a mai napon kell először megjelenniük a csapataik létesítményében az edzőtábor megkezdésére és hamarosan követik őket a többi csapatok és a veteránok is. Ennek ellenére még mindig rengeteg nyitott kérdés van, elsősorban a játékosok egészségének védelme körül, így sok neves focista egymás után fejezte ki nemtetszését Twitteren (miután tegnap konferenciahívást tartottak a kérdésben). Köztük volt JJ Watt, Russell Wilson, Drew Brees, Stefon Diggs, Todd Gurley, Myles Garrett, Patrick Mahomes, Jarvis Landry, Byron Jones, Malcom Jenkins és sokan mások.

Az üzenet pedig elég egyértelmű. A játékosok játszani akarnak, azonban az NFL-t hibáztatják, hogy még mindig nincsenek lefektetve az egészségügyi szabályok erre vonatkozólag. Természetesen a játékosok azt szeretnék, ha amennyire lehetséges, biztonságos körülmények közt edzhessenek és léphessenek pályára saját maguk és a családjaik érdekében is. Közös téma volt ezekben a tweetekben, hogy az NFL nem fogadja meg a saját maga által felbérelt szakemberek tanácsait a biztonsági előírások kapcsán és nem prioritása a játékosok védelme – pedig nélkülük nehéz szezont rendezni.

Az NFL alapvetően szerencsés helyzetben volt a pandémia időzítésével – főleg más ligákhoz viszonyítva -, hiszen sok ideje volt felkészülni, ehhez képest látszólag szinte teljesen ignorálta a helyzetet és csak reménykedett, hogy majd javulnak a dolgok, vészterve azonban nem igazán volt a jelek szerint, ami nagy hiba.

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
László
László
3 years ago

Lassan július vége van és az USA-ban még mindig növekvő a tendencia a koronavírus fertőzések kapcsán, így a csodára várni már teljesen felesleges, a szezon kezdetére jó eséllyel legalább olyan rossz lesz a helyzet mint amilyen jelenleg. Goodelléknek lassan ki kéne találnia mi hogy fog működni, különben elmarad a szezon.

Lecc Go Pecc
Lecc Go Pecc
3 years ago

Ilyenkor mutatkozik meg,hogy mennyire kompetens az NFL vezetése mikor nem csak az évtizedek óta tartórtartó rutinszerű munkával/problémával szembesülnek….. hanem valami új komplexebb dolgot kell leküzdeni.

Bóhócok.

ahanem
ahanem
Reply to  Lecc Go Pecc
3 years ago

ez nem csak az NFL vezetésére igaz, hanem az őket befogadó országéra is, sőt rájuk még inkább

ahanem
ahanem
3 years ago

Gurley meg az egészséges egy mondatban nem állja meg a helyét

pedig én szeretném ezt a legjobban

Fetyke
Fetyke
Reply to  ahanem
3 years ago

Hát az biztos, hogy van baja…

ahanem
ahanem
Reply to  Fetyke
3 years ago

te csak ne fikázd a futómat, jó? :DDD
videók alapján egyébként egészséges, aztán meglátjuk, meddig tart
ha nem kell játszani, akkor talán a szezon végéig is…

Tibor Cseh
Tibor Cseh
3 years ago

Nem kéne nekik tv-t nézni.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x