Connect with us

Hír

Így néz majd ki az Arena4 NFL-stábja

Összeállni látszik az Arena4 stábja az NFL-mérkőzésekre. A 24.hu számolt be arról, hogy hogyan is fog kinézni a közvetítői brigád, amit azóta számunkra is megerősítettek forrásaink.

Az egyik kommentátor Kun Zsolt “Maka” lesz, ahogy azt már eddig is tudni lehetett, mellette pedig Kerek István, a Fűzővel kifelé! korábbi szerkesztője és a Digi Sport korábbi kommentátora fog feltűnni. A névsor állítólag még nem teljes.

A szakkommentátorok csapata is bővül természetesen. A válogatott elkapó Czirók Mártont és szerkesztőnket Kovács Bálintot eddig is tudtuk, mint tavalyi NCAA-szakértőket. Melléjük került Gecser Máté válogatott elkapó, illetve Zahovay Ádám, a Digi Sport HFL-szakkomentátora és a magyar egyetemi válogatott támadókoordinátora, szintén korábbi FK!-szerkesztő. Rajtuk kívül pedig a csatorna előrehaladott tárgyalásokat folytat Bencsics Márkkal és Buday Zoltánnal is, akik eddig a SportTV-n szakértettek.

A hetente jelentkező magazinműsor műsorvezetője pedig Árpa Attila lesz, akit talán nem kell bemutatni a hazai amerikaifoci szurkolói számára.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!