Connect with us

Hír

BREAKING: Derrick Henryvel hosszabbított a Titans!

Bár úgy tűnt, kicsúsznak az időből, több forrás is arról számolt be, hogy a Titans megegyezett a futó Derrick Henryvel egy 4 éves, 50 millió dolláros szerződésről, amiből 25,5 millió dollár garantált. Tekintve, hogy Henry a passzjátékban nem kiemelkedő, az évi 12,5 millió még vállalható összeg (az 5. legnagyobb a posztján), legalábbis sokkal barátibb, mint a korábban követelt 15-16 milliós fizetés.

Henry az elmúlt két évben kezdett el átlag feletti teljesítményt nyújtani, tavaly 1540 yarddal vezette a ligát futott yardokban, illetve volt 16 futott TD-je is. A rájátszásban is nagyot játszott, a Titans nyerőembere volt, még egy passzolt TD-t is kiosztott.

A Titans tehát Ryan Tannehill után a tavalyi szezon másik hősével, Derrick Henryvel is hosszabbított.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Péter Polgár
Péter Polgár
2020-07-15 22:49

Majd akkor járják meg, ha a következő utáni szezonban már csak 800-900 yardos futó lesz…
Egyértelműen túlfizették. Futónak csak akkor adnék ekkora összeget, ha az utolsó láncszeme lenne egy Superbowlra esélyes csapatnak. Lássuk be a Titans még nem tart ott…

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
Reply to  Péter Polgár
2020-07-15 23:42

Tavaly főcsoportdöntőt játszottak, nem feltétlenül érdemtelenül, főleg amit a playoffban nyomtak az első két meccsen. Aki főcsoportdöntőt játszik, az meg szerintem SB esélyes. Persze ezt a következő szezonban el lehet cseszni, és lehetnek 4-5 wines csapat is. De tőlük nem azt várom, mint pár éve amit a Jags művelt.

Ha a csapatnak van esze ez egy 2+2 vagy 2+1+1 szerződés, ami nem annyira rossz. Most adnak 1-2 évet ennek a garnitúrának. Ha nem jön be lehetne változtatni.

Staten Island
Staten Island
2020-07-16 10:47

Semmi nem indokolta most ezt a hosszabbítást, ráértek volna a szezon után kiértékelni a teljesítményét, főleg, hogy Conklin távozott a falból. Az ilyen csapatmenedzselések láttán, mint a Titans, Jaguars, Texans, Jets nem is kell csodálkozni, hogy miért ilyen gyenge az AFC.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x