Connect with us

Hír

Odell Beckham 2017-ben a visszavonulás gondolatával játszadozott

A Browns elkapója, Odell Beckham teljesen egészségesnek nyilvánította magát a 2020-as szezonra hasizomműtétje után, azonban egy Cam Newtonnal, Victor Cruzzal és Todd Gurley-vel folytatott kerekasztal-beszélgetés során visszatekintett egy korábbi sérülésére a YouTube csatornáján. Beckham 2017-ben a Giants színeiben törte el a bokáját, a sérülés és a külvilágból érkező kritikák pedig depresszióhoz vezettek és azon gondolkodott, hogy abbahagyja a focit.

“Még az egyetemen azt mondtam, hogy félek a naptól, amikor ezt a játékot, amit imádok, egyszer üzletté teszik. És amikor ezt először láttam meg a bokatörésem után, akkor azon gondolkodtam, hogy nem játszom többet, ez nem nekem való és kicsit tönkretették számomra a focit”

Beckham az ötödik fordulóban szenvedett sérülést a Chargers ellen, akkor a Giants épp 0-4-gyel állt, ő pedig nem volt hozzászokva a gyenge szerepléshez és a vereségekhez.

“Amikor a ligába kerültem, nagy átállás volt ez nekem – 6-10, 6-10. Egyszerűen nem játszottam jó csapatban és ezt nehezen dolgoztam fel. Ezért voltak a kitöréseim a pályán, hiszen nagyon kompetitív vagyok.”

Beckham aztán elmondta azt is, hogy a gyerekek szeretete juttatta őt át ezen a nehéz időszakon, mikor az oldalvonalnál rajongtak érte.

Az elkapó az utóbbi két évben a Brownsban átlépte az 1000 yardos határt, mégsem mentek olyan jól a dolgok, a yardok termelése ellenére láthatóan nem volt meg a kémia közte és Mayfield közt, a csapat szenvedett, neki pedig újabb kisebb sérülésekkel kellett játszania. Talán idén újra teljes fényében láthatjuk majd Beckhamet a pályán – aki egyébként visszatér a szőke hajfestékhez, mint tegnap kiderült.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!