Connect with us

Hír

Damien Williams és Nate Solder sem játszik idén a koronavírus miatt

Tovább növekszik az opt outoló játékosok száma, ezúttal a Giants kezdő tackle-je, Nate Solder, illetve a Chiefs tavalyi kezdő futója, Damien Williams jelentette be, hogy idén már nem lép pályára. Mindkét játékos szerződése tolódik ezzel egy évet: Solder után 10 millió dollár, Williams után pedig 2,175 millió dollár szabadul fel így az idei szezonra.

Williams a második játékos a bajnok csapatából a guard Laurent Duvernay-Tardif után, aki az opt out mellett dönt. Ő nem veszélyeztetett, így 150 ezer dollár illetmény jár neki. A kiesése nem különösebben vészes, az idei első körös futó, Clyde Edwards-Helaire, illetve Darwin Thompson és Darrell Williams megfelelően tudja pótolni.

Ami Soldert illeti: ő sem veszélyeztetett, ugyanakkor a fiánál korábban rákot diagnosztizáltak, így a családtagjainak egészsége érdekében döntött az opt out mellett. Ez 150 ezer dollárt jelent neki az idei szezonra, a helyét pedig az idei 1/4-es Andrew Thomas veheti át.

Rajtuk kívül az alábbi játékosok opt outoltak tegnap:

  • Drake Dorbeck, OT, Cleveland Browns
  • Drew Forbes, OT, Cleveland Browns
  • John Atkins, DT, Detroit Lions

Velük együtt eddig összesen 27-en döntöttek a szezon kiülése mellett.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
snookerista
snookerista
3 years ago

Williams igy örzi meg az értékét, hogy legálisan kiüli a szezont, mert Edwards lesz a kezdő futó és ő elég jó kis játékos és mellette elhalványulna Williams . Persze voltak jó megmozdulásai de Tyreek Hill többször is lefutotta, Edwardsnak meg hasonlóak az idejei mint Hillnek plusz jobb a felépítése.

Debreceni József
Debreceni József
Reply to  snookerista
3 years ago

Szerintem pont hogy így veszít. Ez a preseason nagyon nem kedvez a rookieknak, gyakorlatilag szinte mindenhol a veteránok fognak kezdeni, már ha lehetséges. Tuti hogy Williams lett volna a kezdő hisz CEH örül ha a szezon elejéig megtanulta a playbookot, se preseason meccs, se teljes terjedelmű edzések padben, neki kellett volna 5-6 hét a szezonban hogy belerázódjon. Így viszont tálcán nyújtja át a helyét Williams, márpedig ha az elején nem is, de a szezon második felében tuti villogni fog ebben a rendszerben CEH, Williams meg mehet jövőre padozni. Good luck hogy azután megmutassa mit is tud, ahogy mostanában a futókkal bánnak a ligában.

camillo 7777
3 years ago

Jobbulást Solder fiának. Nem lehet most nekik könnyű 😔

Wyatt
Wyatt
3 years ago

Solder ráktúlélőként nem veszélyeztetett?!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x