Connect with us

Hír

Tua átment az orvosi vizsgálatokon, megkezdheti az edzéseket

Kilenc hónappal ezelőtti csípősérülése után és még a draftot megelőzően is arról beszéltek sokan, hogy Tua Tagovailoának akár az egész újonc évét is ki kell majd hagynia a rehabilitáció miatt, ehhez képest az irányító már korábban is késznek érezte magát a visszatérésre, és most kiderült, hogy a csapatorvosok is egyetértenek vele.

Tua átment az orvosi vizsgálatokon, fizikai felmérőkön és nem került PUP-listára, tehát megkezdheti a teljeskörű edzéseket a Dolphinsszal (majd amikor ezek elkezdődnek nagyjából két hét múlva) – ezt maga Brian Flores jelentette be tegnap, írja többek közt az ESPN.

A kérdés most már csak az, hogy mikor dobják be a mély vízbe a fiatal QB-t a Dolphinsnál. Brian Flores elmondta azt is, hogy meglesz az esélye kiütni Ryan Fitzpatrickot a nyeregből, nyílt verseny lesz az első heti kezdő irányító posztjáért. Akár megnyeri ezt a versenyt Tua, akár nem, az biztos, hogy előbb-utóbb be fog állni a kezdőbe, ez csak idő kérdése, hiszen nyilvánvalóan azért draftolták 1/5-re, hogy vezesse a franchise-t.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
snookerista
snookerista
2020-07-30 07:16

Fitzmagicnek kéne kezdenie mert ilyen fal mellett hamar kidőlne megint Tua .

Staten Island
Staten Island
Reply to  snookerista
2020-07-30 10:00

Ugyanez. Tuát látnunk sem kéne idén.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  Staten Island
2020-07-30 13:44

Van benne valami, de az újabb év játék nélkül, jövőre ki tudja mil lesz és fennál a veszélye, hogy a végén hatalmas ígéretként vonul vissza, anélkül, hogy játszott volna egyáltalán.

Staten Island
Staten Island
Reply to  Megawatt Szvetozár
2020-07-31 10:22

Ne már, senki nem beszél ilyesmiről. Arról van szó, hogy egy évet üljön ki, főleg ha a 7. hétre kiderül, hogy ez idén ennyi volt (vagy álljon be az utolsó 4 meccsre, ha még egyben van a fal). Ha Fitzet felszedik, akkor még ott van Rosen is, hogy fusson az életéért, neki amúgy is az utolsó lövése lenne. Egyébként Mahomes is lazán kiülte az elsőt és mint látjuk, nem vált hátrányára -még ha ez nem is túl fair. Jövőre pedig Tua kezd, akármi van.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
2020-07-30 13:43

” meglesz az esélye kiütni Ryan Fitzpatrickot a nyeregből”
Bárcsak úgy lenne és a Mágus megint egy újabb csapatban mutathatná be, hogy ki a király ebben a játékban. Én nem is engedném visszavonulni, ameddig az összes csapatban nem játszott :)

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
2020-07-30 14:50

Mindegy. Ha első héten esetleg kezdő lesz, hamar megsérül, vagy eltiltják (mint eddig mindenkit Fitz Magic mellett) :D

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x