Connect with us

Hír

Jamal Adams: Seattle-ből tervezek visszavonulni

Ahogy arról már talán mindenki értesült, a Seahawks két első körös picket, egy harmadik körös picket és Bradley McDougald safetyt adta Jamal Adamsért és egy negyedik körös pickért a New York Jets csapatának, miután Adams új szerződést vagy cserét kért. Utóbbit megkapta, előbbit viszont egyelőre nem, így újonc szerződésén fog játszani idén Seattle-ben.

Persze minden bizonnyal előbb-utóbb (feltehetőleg jövőre) meg fognak egyezni a felek egy hosszabbításban, Adams pedig már odáig merészkedett, hogy Seattle-ből akar visszavonulni – legalábbis ezt mondta a riportereknek a tegnai sajtótájékoztatóján, írja Omar Ruiz.

“Az a tervem, hogy innen vonuljak vissza. Ez a terv, de ezek a dolgok majd elrendeződnek maguktól.”

Adams jelenleg nagyon is elégedett a helyzetével (nem úgy, mint New Yorkban volt).

“Imádkoztam ezért. Keményen imádkoztam és arra kértem istent, hogy olyan helyre küldjön, ahová kerülnöm kell: legyen az New Yorkban vagy valahol máshol, ahová elcserélnek. Maradni tervezek és izgatott vagyok, hogy Seahawk lehetek. Szürreális, hogy ilyen remek szervezet része lehetek és Hall of Famer edzőkkel készülhetek és olyan Hall of Famerekkel játszhatok, mint Russell Wilson, Bobby Wagner, KJ Wright, Bruce Irvin vagy Quandre Diggs, és itt még nincs is vége a listának. Egyszerűen izgatott vagyok, hogy itt lehetek.”

Adams elmondta azt is, hogy ő nem egy problémás játékos, sosem került semmilyen galibába és nem romboló tényező az öltözőben.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások