Connect with us

Hír

Jamal Adams egyelőre nem kér és nem is kap új szerződést a Seahawkstól

Jamal Adams új szerződést, vagy még inkább cserét kért a New York Jetstől, utóbbit végül meg is kapta, miután a Seattle Seahawks feladott két első körös draft picket (a trade részét képezte még egy 3. körös pick és Bradley McDougald a Hawkstól, illetve egy negyedik körös pick a Jetstől). A cserét megkapta, az új szerződést viszont a Seahawkstól sem fogja idén, ugyanis a csere folyamán a felek megegyeztek abban, hogy a safety jelenlegi kontraktusán fog játszani 2020-ban – írja Tom Pelissero.

Adams így idén $3,59 milliót fog keresni, jövőre pedig ötödik éves opcióján $9,86 milliót kaphat, ha esetleg addig sem állapodnak meg a felek. Az biztos, hogy Adams előbb-utóbb a legjobban kereső safety akar lenni és minden bizonnyal az is lesz.

Egyébként pénzügyileg nézve a Seahawks akár még jobban is járhat egy korai hosszabbítással, hiszen még idén is van $17 millió helye a fizetési keretben, és jövőre az alaposan csökkentett, 175 millió dolláros cappel számolva is van még nagyjából 40 milliónyi helye, ami ligaátlagot tekintve nagyon soknak számít. A hosszabbítás által okozott terheket pedig egy korai hosszabbítással jobban menedzselhetné a franchise.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!