Connect with us

Hír

Janoris Jenkins: A Bucs csak papíron jó, így egyelőre csak magunk miatt aggódunk

A Bucs komoly erősítéseket hajtott végre az idei offseasonben, többek között érkezett Tom Brady és Rob Gronkowski, velük pedig sokak szerint Super Bowl-esélyessé vált a csapat. Janoris Jenkins, az elmúlt három évben csoportgyőztes Saints cornere viszont nincs elájulva a riválistól.

“Nem aggódunk senki miatt. Tisztában vagyunk vele, hogy a Tampa Bay szerzett magának egy új irányítót és pár új fegyvert, de a Bucs egyelőre csak papíron jó, a pályán még nem bizonyított. Ebben a pillanatban mi csak és kizárólag magunkkal törődünk és magunk miatt aggódunk”

– mondta a védő az NFL Networknek.

Tavaly a Brownst övezte óriási felhajtás, a fogadóirodák az AFC egyik nagy favoritjának gondolták a csapatot, a pályán mutatott teljesítmény azonban nagyon messze volt az elvártaktól. A Tampa helyzete azonban némileg más, hiszen Tom Brady még 42 évesen is bőven más szintet képvisel, mint Baker Mayfield, a csapatot pedig nem egy újonc HC, hanem a liga egyik legjobbjának tartott főedzője, Bruce Arians vezeti – a Bucsra sokkal nehezebb csak úgy legyinteni.

A Saints az első héten egyébként pont a Tampával játszik, szóval nem kell Jenkinséknek sokáig várni arra, hogy kiderüljön, kell-e aggódni a csoportrivális miatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!