Connect with us

Hír

Janoris Jenkins: A Bucs csak papíron jó, így egyelőre csak magunk miatt aggódunk

A Bucs komoly erősítéseket hajtott végre az idei offseasonben, többek között érkezett Tom Brady és Rob Gronkowski, velük pedig sokak szerint Super Bowl-esélyessé vált a csapat. Janoris Jenkins, az elmúlt három évben csoportgyőztes Saints cornere viszont nincs elájulva a riválistól.

“Nem aggódunk senki miatt. Tisztában vagyunk vele, hogy a Tampa Bay szerzett magának egy új irányítót és pár új fegyvert, de a Bucs egyelőre csak papíron jó, a pályán még nem bizonyított. Ebben a pillanatban mi csak és kizárólag magunkkal törődünk és magunk miatt aggódunk”

– mondta a védő az NFL Networknek.

Tavaly a Brownst övezte óriási felhajtás, a fogadóirodák az AFC egyik nagy favoritjának gondolták a csapatot, a pályán mutatott teljesítmény azonban nagyon messze volt az elvártaktól. A Tampa helyzete azonban némileg más, hiszen Tom Brady még 42 évesen is bőven más szintet képvisel, mint Baker Mayfield, a csapatot pedig nem egy újonc HC, hanem a liga egyik legjobbjának tartott főedzője, Bruce Arians vezeti – a Bucsra sokkal nehezebb csak úgy legyinteni.

A Saints az első héten egyébként pont a Tampával játszik, szóval nem kell Jenkinséknek sokáig várni arra, hogy kiderüljön, kell-e aggódni a csoportrivális miatt.

8 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
camillo 7777
2020-07-17 14:56

Veszélyes nyilatkozat.

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
Reply to  camillo 7777
2020-07-17 16:58

Híres utolsó mondatok.

Wyatt
Wyatt
2020-07-17 16:24

Gyerekek ez a cím űbergáz lett ebből az idézetből így kipakolva össze-vissza…

ahanem
ahanem
2020-07-17 17:20

nem baromság, de az az első kör nem isl lesz mérvadó, kaptak már ki a bucstól Winston vezetésével is, oszt mégse a bucs jutott a playoffba

Tizenkettes
Tizenkettes
2020-07-18 09:08

Volt már egy nevek alapján szuper gárdája a Phillynek is sok évvel ezelőtt, volt a New Englandnek is, tavaly a Brownsnak is, de csak a bostoniak tudtak érdemlegeset produkálni. Jenkins egy hatalmas közhelyet mondott azzal, hogy a pályán még nem bizonyítottak Bradyék, de persze ez így is van. Jó csapat lehet a Bucs, hatalmas meccseik lehetnek a szezonban, de rengeteg csapatnál volt már ekkora hype. Ami miatt viszont azt gondolom, hogy itt más lehet a szitu, az pont Brady, aki nem tűri, ha valaki nem csinálja a dolgát vagy ha nem tudja a dolgát. Ebből a szempontból (is) jó lehet Gronkowski, aki segíthet átadni a többieknek a Brady által elvártakat, tud a többieknek “fordítani”, hogy ezt hogy gondolja az öreg. Simán lehet ez a Buccaneers egy olyan gárda, mint a Manning-féle Denver. Abban majdnem biztos vagyok, hogy Brady addig nem nyugszik, amíg le nem tesz valamit az asztalra Tampában is.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  Tizenkettes
2020-07-18 12:40

Szerintem is nagyon rágja belülről, hogy pillanatnyilag egy picksix a karrierje utolsó momentuma…

conspiracy theory
conspiracy theory
Reply to  Tizenkettes
2020-07-18 23:31

Szerintem a Bucs-nak van egy óriási hátránya. A sok korlátozás miatt egyelőre egyszerűen nincs lehetősége és ideje összerakni az új O-t.
Persze ilyenkor jön a válasz, hogy TB akkora profi, hogy tudja így is mit kell tennie.
Erre én meg azt válaszolom, hogy legtöbbször még anno a Peccben sem sikerült szeptemberre összerakni a O-t, pedig ott azért hozzá próbáltak igazítani mindent. Ráadásul ezt úgy, hogy ott a csapat max. 1/3-a rotálódott szezononként.
Mert a TB akkor él, ha a hozzá igazított O# egy óramű. Ez nemigen lesz meg egyik pillanatról a másikra, és nem akarat kérdése. Hanem idő kérdése.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
2020-07-18 12:44

“…és magunk miatt aggódunk”
Szerintem meg ez a lényeg. Ha úgy alakul a cap, amitől mindeni tart, akkor be is zárhatják a boltot.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x