Connect with us

Hír

Tovább erősíti a támadófalát a Cardinals

A Cardinals hamarosan leigazolja a Steelers és a Jets korábbi left tackle-jét, Kelvin Beachumot. A falember az Arizona Sports 98,7 FM információi szerint egy évre ír alá, a szerződése további részletei nem ismertek.

Beachum 2012-ben hetedik körös volt, de a Steelers kiváló OL-képzésének hála hamar a kezdőben találta magát, ráadásul Pro Bowl-közeli szinten játszott. 2016-ban lett először szabadügynök, a Jaguars pedig egy 1+4 éves szerződést ajánlott neki 45 millió dollárért (5+40 milliós elosztásban).

Jacksonville-ben már nem teljesített olyan jól, a csapat végül nem is hívta le a szerződése hátralévő négy évét, így 2017-ben ismét tesztelhette a piacot. Ezúttal a Jets lett a befutó egy 3 éves, 24 millió dolláros szerződéssel. Ugyan nem játszott olyan jól, mint a Steelersben, de passzblokkolásban így is hozott egy top 15-ös szintet, elsősorban nem miatta volt gyenge a csapat támadófala.

A Cardinals idén hosszabbított D.J. Humphriesszel, így Beachum vagy megnyeri a kezdő RT-posztot magának (a korábbi steelersös csapattársát, Marcus Gilbertet kell kiütnie a nyeregből), vagy egy prémium csere lesz. Így vagy úgy, de jól jár vele az Arizona.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!