Connect with us

Hír

Közel volt a megegyezéshez a Cowboys és Prescott, de kifutottak az időből

Jerry Jones mondta azt korábban Dak Prescott új szerződése kapcsán, hogy a határidő a legjobb motiváció – már ha az ember nem számolja el magát. Jane Slater információi szerint a csapat és az irányító az utolsó pillanatokban megpróbált megegyezni, de a rendelkezésre álló kevés idő miatt nem sikerült megállapodni, így Prescott a 31 millió dollárt érő taggel fogja végigjátszani az idei szezont.

A hírek szerint a Cowboys egy átlag 33-35 millió dolláros szerződést ajánlott az irányítónak, amiből 50 millió dollár aláírási bónusz lett volna, 70 milliót keresett volna az első két évében, illetve összesen 110 millió dollár lett volna valamilyen formában garantált. Feltételezhetően ez egy 5 éves, 165-175 milliós ajánlat volt.

Állítólag Prescott hajlott volna a szerződés elfogadására, de az olyan későn érkezett, hogy nem sikerült véglegesíteni minden részletet. Ha a csapat komolyan gondolta a hosszabbítást, akkor messze nem a leghatékonyabb módon folytatta le a tárgyalást.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vicgeordie
Vicgeordie
3 years ago

Imádom az ilyen kamukázásokat. Csak a tag óta volt 4 hónapjuk rá, de nyilván ” a rendelkezésre álló kevés idő miatt nem sikerült megállapodni” :)

Fetyke
Fetyke
Reply to  Vicgeordie
3 years ago

És ez alatt a 4 hónap alatt (na meg előtte) is olyan közel voltak egymáshoz az álláspontjaik, hogy tulajdonképpen ugyanazt akarták, csak erre időhiány miatt nem sikerült rájönni. :)

Sestertius
Sestertius
Reply to  Fetyke
3 years ago

Vagy Prescott lassan olvas, és nem ért a végére a határidőig :D

László
László
3 years ago

Mikor tárgyalhatnak legközelebb egy hosszútávú szerződésről? A következő szezon után?

katonadani
Reply to  László
3 years ago

így van

László
László
Reply to  katonadani
3 years ago

Legalább rendesen át tudják gondolni. :)

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x