Connect with us

Hír

Öt csapat érdeklődik Terrelle Pryor iránt, köztük a Patriots

Az irányítóból lett elkapó, Terrelle Pryor tavaly csapat nélkül töltötte a szezont, a TMZ-nek viszont azt nyilatkozta, hogy az utóbbi időben öt csapat is érdeklődött iránta, köztük a New England Patriots. A pandémia miatt viszont még egyik potenciális kérőnél sem tudott próbajátékon részt venni, de ennek ellenére bizakodó.

“Még mindig tudok játszani. Képes vagyok nagy játékokat csinálni és dominálni”

– mondta az elkapó, sőt azt is elárulta, melyik két csapatban játszana a legszívesebben.

“A Patriots vagy a Steelers lenne a legjobb. Nagy rajongója vagyok Cam Newtonnak, Pittsburgh pedig a szülővárosom, tehát ez az a két csapat, ahol nagyon kipróbálnám magam.

Pryor 2016-ban 77 elkapásból 1007 yardot és négy TD-t szerzett a Brownsban, akkor még úgy tűnt, lehet belőle egy jobb elkapó. A következő két idényben viszont csak 492 yardot termelt 36 elkapásból a Redskins, a Jets és a Bills játékosaként, tehát sikerült három helyen is megbuknia.

Az NFL-ben bármi megtörténhet, de meglepő lenne, ha a jelenlegi körülmények között találna magának csapatot.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kopi3.14
Kopi3.14
3 years ago

A számok alapján elkapásonként nem lett gyengébb yardmennyisége érdemben, vagyis az annyira nem jó mutató. Jó lenne látni mennyi labdát kapott, azokat mekkora arányban kapta el, a labdái mennyire voltak könnyűek, nehezek stb.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x