Connect with us

Hír

Patrick Mahomes: Nem vettem semmit az új szerződésem óta

Szokás mondani, hogy a pénz megváltoztatja az embert. Amennyiben ez így van, akkor ez a változás Patrick Mahomest még nem érte el, pedig ő nem kevés pénzzel gazdagodott (ha kitölti a szerződését, akkor 500 millió dollárt kereshet).

“Nem vettem semmit, mióta megkötöttük az új szerződést. Édesapám felhívott az aláírás után pár nappal, és megkérdezte, hogy érzek-e valami különbséget. Azt mondtam neki, hogy semmit. Ugyanaz az ember leszek, mint aki a szerződéskötés vagy az NFL-be érkezés előtt voltam”

– mondta a irányító a CBSSports.com-nak.

Mindez annyira azért nem meglepő. Mahomes első körös újoncként három év alatt 13 millió dollárt keresett, ami bár nem félmilliárd, de amit akart, azt már megvehetett magának. A szerződéskötés előtt például már vett magának egy házat, amelynél állítása szerint nem a luxus volt a legfőbb szempont, hanem az, hogy legyen benne egy kiváló edzőterem, hogy formában tudja tartani magát akkor is, amikor nem a Chiefs létesítményében tartózkodik.

11 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
László
László
3 years ago

Persze mert az asszony költi a pénzt. :)

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  László
3 years ago

Nem tud mindenki olyan jól nősülni, mint Brady, hogy az asszony a saját pénzét sem bírja elkölteni :)

Béres Zsolt
Béres Zsolt
Reply to  Megawatt Szvetozár
3 years ago

Nem tudom elhinni, hogy valaki mindig odatrollkodja bármilyen másról szóló cikkbe a vén Brady-t…

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  Béres Zsolt
3 years ago

Miért baj, ha elismeréssel szólunk róla? Nem csak a pályán hozott jó döntéseket.

ThySoul
ThySoul
3 years ago

Csak nem vallhatja be hogy prostikat rendelt es kokót szívott a testükről

acsdav2
acsdav2
3 years ago

Egyébként abszurd, hogy Mahomes mennyire “alul értékelte” magát. A 3 éve kötött rookie szerződésével megegyező aláírási bónuszt kapott.

Tizenkettes
Tizenkettes
3 years ago

Annak egyébként mi volt az oka, hogy ilyen hosszúságú szerződést kötöttek a felek? Magyarán, miért nem lett volna elég mondjuk egy 5 éves 250 milliós szerződés? A Chiefs szempontjából lehet, hogy könyvelésileg jól jön ki a dolog, de akkor is. Nyilván azt is elfogadom, hogy Mahomes korszakos tehetség, akit nem lehet elég hosszú időre szerződtetni. Azért tényleg érdekelne. Köszi, aki válaszol.

katonadani
Reply to  Tizenkettes
3 years ago

mindkét fél a másikkal képzeli el a hosszútávú jövőt és nem akar változtatni, szerintem ilyen egyszerű. A Chiefs nyilván Mahomest akarja, és Mahomes is a Chiefsnél akar maradni, mivel nagyon jó a környezet, edzőstül, general managerestül, mindenestül.

Tizenkettes
Tizenkettes
Reply to  katonadani
3 years ago

Valami bonyolultabbra gondoltam… Akkor viszont úgy teszem fel a kérdést, hogy korábban más csapatokat (és játékosokat), amelyek ilyen vagy ehhez hasonló helyzetben voltak, mi akadályozott meg abban, hogy ehhez megközelítőleg hasonló szerződést kössenek, hogy ilyen hosszú távra magukhoz kössenek egy nagy tehetséget (nyilván QB-t)? Igazából ennek a Chiefs-Mahomes házasságnak a pofonegyszerűsége zavar. Így azért kíváncsi leszek, hogy ez a szerződés hatással lesz-e Lamar Jackson (később Burrow és a többi leendő QB) kontraktusára, mert ott is hasonló a helyzet…

ahanem
ahanem
Reply to  Tizenkettes
3 years ago

ők nem abban az évben nyertek superbowlt

ahanem
ahanem
Reply to  Tizenkettes
3 years ago

most nyertek superbowlt

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x