Connect with us

Hír

Randy Moss: Most végre kiderül, mennyire látványos tud lenni a Pats offense

Cam Newtont nemrég igazolta le a Patriots, azóta pedig lázban ég az NFL. Tény, hogy elég szokatlan párosítás, ennek ellenére jól is elsülhet a dolog, a csapat korábbi klasszis elkapója, Randy Moss szerint például kész felüdülés lehet Newtonnal a Patriots támadójátéka (via ESPN).

“Most végre kiderül, mennyire látványos és izgalmas lehet igazából a támadósor. Nem akarom ezzel elvenni Tom Brady érdemeit, mert véghez vitt pár nagyszerű dolgot, de Cam Newton teljesen más. Jól passzol, de bármikor képes lábon is nagy játékokra. Amit ő képvisel, az merőben más lesz, mint amihez az elmúlt 20 évben hozzászokhattunk.”

A Patriots támadósora 1-2 kivételtől eltekintve általában nem arról volt híres, hogy nagyon látványos vagy érdekes lett volna. Egy tökéletesre fejlesztett, sallangmentes, a maga nemében utánozhatatlan gépezet volt, amire 20 évig nem igazán volt ellenszer. Mindez persze Tom Brady nélkül nem elképzelhető, így ha nem is lesz annyira hatékony Newtonnal a támadósor, de az szinte biztos, hogy unatkozni sem fog senki.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!