Connect with us

Hír

Több csapat is azon gondolkodik, hogy karanténba tegye valamelyik csereirányítóját

Többen elgondolkodtak már azon, hogy mi lesz akkor, ha egy játékos megfertőződik a koronavírussal, azt pedig továbbadja a csapaton belül másoknak is. Akár az egész keretet is megfertőzheti, de pozíción belül a közös meetingek és filmezés miatt még nagyobb erre az esély. És mi van akkor, ha épp a kezdő irányító, és ezzel együtt az összes többi irányító megfertőződik?

Bruce Arians már beszélt arról, hogy gondolkodik egy karantén-irányító tartásán, a PFT információi szerint pedig több edző is gondolkodik és beszél erről a háttérben, egyre felkapottabb téma lett ez a ligában. Kérdés, hogy ez a második- vagy a harmadik számú QB lenne, ami függ attól is, a másodiknak mekkora szerepe van a felkészülésben és meccsnapon az elemzésben, vagy hogy a harmadik számúra rá mernék-e bízni az offense-t.

Albert Breer egyébként azt fűzte hozzá a történethez, hogy több csapattól is azt hallotta, hogy az irányító-meetingeket nem helyben, hanem online bonyolítanák le, ezzel is meggátolva, hogy minden irányító elkapja a vírust.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!