Connect with us

Hír

Nem nagyon mehetnek majd bulizni a játékosok a szezon alatt

Hosszú tárgyalások után végre megszületett az egyezség az NFL és az NFLPA között, ami természetesen mindkét oldalról kompromisszumokkal járt. Az egyik ilyen az, hogy a játékosoknak felelősen kell viselkedniük a koronavírusra való tekintettel, különben sok pénzt bukhatnak.

A PFT információi szerint ugyanis a megállapodás értelmében tiltottak lesznek bizonyos tevékenységek. A játékosok nem mehetnek beltéri szórakozóhelységekbe, bárokba (csak elviteles rendelés felvétele miatt), nem mehetnek 15 vagy több embert vendégül látó házibuliba, nem mehetnek beltéri koncertekre, profi sporteseményekre, illetve beltéri egyházi misékre sem, ha a kapacitás 25 százalékánál több embert engednek be oda.

A játékosok pénzbüntetésben részesülhetnek ilyen tevékenységek végzése esetén, ráadásul ha ezeket követően pozitív koronavírusmintát produkálnak, akkor a kihagyott meccsek után fizetést sem kapnak, ezen felül minden fennmaradó garantált tartalom eltűnik a szerződésükből.

Minden csapatnak nagyon fontos lesz a szezon során, hogy a játékosaik ne fertőződjenek meg (és ne fertőzzék meg egymást), hiszen kulcsjátékosok elvesztése könnyen mérkőzések elbukásához vezethet, így az sem elképzelhetetlen, hogy az kerül ki a legjobban az idei versenyfutásból, aki legjobban kordában tudja tartani a játékosait.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!