Connect with us

Hír

TRADE: A Dolphinsba cserélte korábbi második körös tight endjét a Bears

Miután felhalmozta a holtszezonban a tight endeket, most elkezdett megszabadulni tőlük a Bears. A Macik nemrég kivágták Ben Brauneckert, most pedig elcserélték Adam Shaheent a Dolphinshoz egy 2021-es kondíciós hatodik körös pickért, írja a PFT. Állítólag az a feltétele a picknek, hogy Shaheen a Dolphins rosterén legyen az alapszakasz egy bizonyos pontján, egyébként hetedik körös lesz belőle.

Shaheent a Bears a 2017-es draft második körében választotta (2/43) és már akkor is kicsit fejvakarós picknek számított, legtöbben nagy reachnek gondolták, hiszen ugyan volt benne potenciál, de kis iskolából érkezett (Ashland) és nagyon alacsonyan volt a padlója. Shaheen eddig 27 meccsen lépett pályára az NFL-ben (az utóbbi két évben összesen 14-en különböző sérülések miatt) és csak 26 elkapása van 249 yardért és 4 TD-ért.

Ezzel a Bears egyébként $1,27 milliót szabadított fel a fizetési sapkájában és már csak hét tight endje maradt a rosteren, köztük Jimmy Graham és a második körös újonc Cole Kmet. Shaheen a Dolphinsnál Mike Gesicki mögött a második számú TE-posztért küzdhet majd Durham Smythe-tal.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!