Connect with us

Hír

A korábbi All-Pro Kelechi Osemelével turbózza fel a támadófalát a Chiefs

Miután Laurent Duvernay-Tardif bejelentette, hogy kiüli a szezont, a Chiefsnek szüksége lett egy új kezdő guardra, amit elég gyorsan be is szerzett. Terez Paylor (Yahoo.com) információi szerint ugyanis a csapat leigazolta egy évre $2 millióért Kelechi Osemelét.

A 31 éves játékos karrierje során kétszer volt Pro Bowler és 2016-ban All-Prónak is választották, egykor a liga egyik legjobban fizetett guardja volt. Tavaly a Jetsben próbált szerencsét, azonban három meccs után megsérült a válla, ennek kapcsán pedig össze is veszett a csapattal, ezért október végén kivágták, majd megműttette magát.

Osemelét a Ravens draftolta még 2012-ben, Super Bowlt is nyert a csapattal, majd négy év után a Raidershöz távozott, ahol aláírt egy öt évre szóló $60 milliós szerződést, itt lett elsőcsapatos All-Pro játékos. A teljesítménye aztán visszaesett 2018-ban, így elcserélték a Jetshez, de sok öröme egyik félnek sem volt ebben a kapcsolatban.

Osemele leginkább bal guardot játszott eddig egyébként, Duvernay-Tardif pedig a jobb oldalon ténykedett, de minden bizonnyal megtalálják majd a helyét a kezdőben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!