Connect with us

Hír

Trae Waynes tojáshéjon jár, 42 milliót bukhat egy rossz mozdulattal

A pandémia az NFL-ben dolgozók életet sem tette könnyűvé, ráadásul vannak, akik még a nagy átlagnál is rosszabbul jártak: Darqueze Dennard például emiatt nem lett a Jaguars-, Michael Brockers pedig a Ravens játékosa. Trae Waynesszel egyelőre nem történt hasonló, de érthető módon nem nyugodt: a 3 éves, 42 millió dolláros szerződése ugyanis még mindig nem hivatalos.

A Vikings korábbi cornere nagyon jó szerződést kapott a Bengalstól az idei offseasonben, ráadásul ebből 15 millió dollár aláírási bónusz. Ugyanakkor még hivatalosan nem sikerült megejteni a fizikai felmérőket, vagyis a megállapodás még könnyedén dugába dőlhet – ehhez elég egy kicsit is komolyabb sérülés.

“Azt tanácsoltam neki, hogy semmilyen futballal kapcsolatos edzést ne végezzen a pályán, és pláne ne gyakorlatozzon másokkal. Persze nehéz így formában maradni, muszáj kreatívnak lennie és más módokat találnia, de a körülmények miatt nem lehet azt csinálni, mint amit egy szokványos holtszezonban. Remélhetőleg követi a tanácsaimat”

– mondta a játékos ügynöke, Brian Murphy Albert Breernek.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
3 years ago

Mi is nagyon szurkolunk, hogy Waynes kellően vigyázzon magára. :)

RvBalazs
RvBalazs
Reply to  Fetyke
3 years ago

kell is a kompenzációs pick

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x