Connect with us

Hír

Cserét kért David Njoku

A Cleveland Browns kerete az egyik legjobb a ligában, különösen a támadóoldalon áll jól a gárda. Ez azonban némileg megváltozhat, mivel a csapat korábbi első körös tight endje, David Njoku cserét kért a csapattól – minderről a játékos új ügynöke, Drew Rosenhaus számolt be.

A még mindig csak 23 éves, rendkívül atletikus Njoku eddig távolról sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ennek ellenére a Browns lehívta az 5. éves opcióját, tehát még két évig van élő szerződése – idén $1,76 milliót, jövőre $6 milliót keresne. Ugyanakkor a csapat az idei holtszezonban hozott egy vetélytársat a nyakára, Austin Hooper 4 évre 42 millióért írt alá, a 10,5 millió dolláros átlagfizetésénél pedig csak a franchise taget kapó Hunter Henry keres jobban.

Njoku három év alatt mindössze 93 elkapást, 1066 yardot és kilenc TD-t jegyzett, ami nem valami sok, ilyen számokkal aligha kap majd nagy szerződést. Ezen természetesen Hooper érkezése sem segít (még ha a Browns Stefanski vezetésével rengeteg két tight endes felállást is használt volna), ráadásul a drafton is érkezett a negyedik körben Harrison Bryant, így nem meglepő, hogy a fiatal támadó inkább egy olyan csapatban szeretne játszani, ahol ő az első számú és több esélye lenne a bizonyításra.

A Browns a hírek szerint nem szeretné elcserélné és a csapat fontos tagjának tartja a tight endet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!