Connect with us

Hír

Watkins: Jobb egy győztes csapatban lenni kevesebb pénzért, mint egy vesztesben többért

Sammy Watkins még áprilisban mondott le közel 5 millió dollárról, hogy a Chiefs játékosa maradhasson (ráadásul még azt is szerződésben garantálták neki, hogy nem cserélik el). Ez nem kevés pénz, de az elkapó számára sokkal többet ér az, hogy egy jó csapatban a bajnoki címért küzdhet.

“Az ügynököm a nagy számokat szeretett volna a szerződésembe, de én máshogy döntöttem. Mennyi pénzre lehet még szükségem? Jól kerestem eddigi karrierem során, a családom jövője biztosítva van. Ennek fényében miért akarnék egy vesztes csapatban játszani? Ennél sokkal jobb kevesebb pénzért játszani a liga legjobb szervezetében, ahol az egyik legjobb edzői stábbal, a legjobb irányítóval és a legjobb elkapósorral a bajnoki címért küzdhetek?”

– nyilatkozta az elkapó a SiriusXM NFL Radiónak.

Persze tegyük hozzá, hogy a még mindig csak 27 éves Watkins összességében nem szolgált rá a 16 milliós fizetésére Kansas Cityben, így ha a csapat elküldi, akkor sokkal többet nem kereshetett volna, mint amennyit a Chiefs ajánl. Ha viszont idén sikerül állandósítania a rájátszásban mutatott formáját, akkor jövőre ismét ott lesznek a nagy számok az új szerződésén – még ha nem is feltétlenül a Chiefstől.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!