Connect with us

Hír

Watkins: Jobb egy győztes csapatban lenni kevesebb pénzért, mint egy vesztesben többért

Sammy Watkins még áprilisban mondott le közel 5 millió dollárról, hogy a Chiefs játékosa maradhasson (ráadásul még azt is szerződésben garantálták neki, hogy nem cserélik el). Ez nem kevés pénz, de az elkapó számára sokkal többet ér az, hogy egy jó csapatban a bajnoki címért küzdhet.

“Az ügynököm a nagy számokat szeretett volna a szerződésembe, de én máshogy döntöttem. Mennyi pénzre lehet még szükségem? Jól kerestem eddigi karrierem során, a családom jövője biztosítva van. Ennek fényében miért akarnék egy vesztes csapatban játszani? Ennél sokkal jobb kevesebb pénzért játszani a liga legjobb szervezetében, ahol az egyik legjobb edzői stábbal, a legjobb irányítóval és a legjobb elkapósorral a bajnoki címért küzdhetek?”

– nyilatkozta az elkapó a SiriusXM NFL Radiónak.

Persze tegyük hozzá, hogy a még mindig csak 27 éves Watkins összességében nem szolgált rá a 16 milliós fizetésére Kansas Cityben, így ha a csapat elküldi, akkor sokkal többet nem kereshetett volna, mint amennyit a Chiefs ajánl. Ha viszont idén sikerül állandósítania a rájátszásban mutatott formáját, akkor jövőre ismét ott lesznek a nagy számok az új szerződésén – még ha nem is feltétlenül a Chiefstől.

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
RA7
RA7
2020-07-09 09:53

Ezt a hozzáállást eltanulhatná pár ezer sportoló a világon.

Vicgeordie
Vicgeordie
Reply to  RA7
2020-07-09 10:33

Azért az a 11 millió dollár sem olyan “kevés pénz”, főleg nem azért a teljesítményért, amit Watkins mutat…

RA7
RA7
Reply to  Vicgeordie
2020-07-09 13:15

Persze hogy rengeteg pénz, akárhogy is teljesített. Csak más dupla ennyit akar és soha nem elég neki. Most abba ne menjünk bele, ha ő ennyit keresett ilyen teljesítménnyel akkor a jobb wr megérdemli a dupla pénzt. Soha senki nem érdemel ennyit az a lényeg.

pritek
pritek
2020-07-09 11:02

Nem nagyon szoktam ezzel foglalkozni, de nem javítanátok a címet? Nem kevés pénzért játszik, hanem kevesebbért.

camillo 7777
2020-07-09 11:37

Úgye, hogy nem kell mindig mohonak lenni. 🙂

Lolka
Lolka
2020-07-09 16:44

Soha nem értem azokat a srácokat akiknek nem elég egy 10+ milliós fizetés és képes inkább hisztizni csak hogy megkapja azt a plussz néhány milliót. Nem mondom, hogy nem jó pénz de évi milliós fizetésnél nem mindegy már hogy mennyit keresel úgy se tudod elkölteni azt a pénzt. Akkor már inkább ne kelljen két évente átköltöznöm az ország másik felébe.

Fetyke
Fetyke
Reply to  Lolka
2020-07-09 17:25

Ezek szerint hiába nézted a Dallast, semmit nem tanultál Jockey Ewingtól! 😊

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x