Connect with us

Hír

Stephen Gostkowski a Titanstől kaphat esélyt a bizonyításra

A Patriots idén küldte el a szebb napokat is látott Stephen Gostkowskit, a 36 éves rúgó ugyanakkor még nem szeretne visszavonulni. Eddig nem nagyon lehetett érdeklődőkről hallani, de a Titans general managere, Jon Robinson most elhintette egy interjúban, hogy a Titansnél az esélyesek között van az ex-Patrióta.

“Magabiztosak vagyunk a jelenlegi rúgónk, Greg Joseph kapcsán, tavaly nagyszerű munkát végzett beugróként. Jelenleg egyértelműen övé a kezdő pozíciói, ugyanakkor szeretnénk némi versenyhelyzetet teremteni. Gostkowski is a jelöltjeink között van, de mivel tavaly sérüléssel bajlódott, így az üzlet megkötése előtt muszáj ellenőriznünk az állapotát. Ám ha rendben van, akkor abszolút benne van a pakliban a leigazolása”

– mondta Robinson a 104.5 The Zone-nak.

Karrierje csúcsán Gostkowski a liga egyik legjobb rúgója volt, az utóbbi időben azonban sokat romlott a teljesítménye. Tavaly ugyan nyolcból hét mezőnygólt értékesített a csípősérülése előtt, de 15 extrából négyet kihagyott. Ezzel szemben Joseph tavaly hibátlan volt, bár csak öt meccsen játszott összesen, a 19 jó rúgásából pedig csak egy volt mezőnygól, és az is mindössze 30 yardos.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vicgeordie
Vicgeordie
3 years ago

“de 15 extrából csak négyet rúgott be.”

Ennyire azért nem volt rossz :) (fordítva. Négyet hagyott ki)

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x