Connect with us

Hír

1/7-es bust elkapóból hozná ki a maximumot Kyle Shanahan

A 49ers nagy erőkkel próbálja feltölteni a sérülésektől sújtott elkapósort, a sok kisebb név között pedig feltűnt egy érdekes jelölt: Kevin White. A 2015-ös draft 1/7-esének feltehetően ez lesz az utolsó utáni esélye, mert ha Kyle Shanahan nem tudja kihozni a benne lévő potenciált, akkor senki.

A még mindig csak 28 éves elkapó óriási tehetségnek indult. Egy 1447 yardos és 10 TD-s egyetemi szezon után jelentkezett a draftra és Amari Cooper mellett ő volt a class legtehetségesebb prospectje a poszton. 190 centiméter magas, 98 kiló, a 40 yardot 4,35 másodperc alatt futotta, óriási karriert jósoltak neki (bár voltak, akik csak egy egyszezonos csodának gondolták).

A Bears le is csapott rá, de különböző sérülések miatt csak 14 meccsen lépett pályára – egész eddigi karrierje során. 25 elkapásból 285 yardot szerzett TD nélkül, az elmúlt évek egyik legnagyobb bustja. Talán most végre szerencséje lesz.

A 49ersnél nagy a dögrovás WR poszton, Deebo Samuel mellett Brandon Aiyuk, JJ Nelson és Richie James is sérüléssel bajlódik, Jalen Hurd pedig kihagyja az egész évet térdszalagszakadás miatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!