Connect with us

Hír

1/7-es bust elkapóból hozná ki a maximumot Kyle Shanahan

A 49ers nagy erőkkel próbálja feltölteni a sérülésektől sújtott elkapósort, a sok kisebb név között pedig feltűnt egy érdekes jelölt: Kevin White. A 2015-ös draft 1/7-esének feltehetően ez lesz az utolsó utáni esélye, mert ha Kyle Shanahan nem tudja kihozni a benne lévő potenciált, akkor senki.

A még mindig csak 28 éves elkapó óriási tehetségnek indult. Egy 1447 yardos és 10 TD-s egyetemi szezon után jelentkezett a draftra és Amari Cooper mellett ő volt a class legtehetségesebb prospectje a poszton. 190 centiméter magas, 98 kiló, a 40 yardot 4,35 másodperc alatt futotta, óriási karriert jósoltak neki (bár voltak, akik csak egy egyszezonos csodának gondolták).

A Bears le is csapott rá, de különböző sérülések miatt csak 14 meccsen lépett pályára – egész eddigi karrierje során. 25 elkapásból 285 yardot szerzett TD nélkül, az elmúlt évek egyik legnagyobb bustja. Talán most végre szerencséje lesz.

A 49ersnél nagy a dögrovás WR poszton, Deebo Samuel mellett Brandon Aiyuk, JJ Nelson és Richie James is sérüléssel bajlódik, Jalen Hurd pedig kihagyja az egész évet térdszalagszakadás miatt.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Everlast77
Everlast77
3 years ago

A cikkben elrejtett válasz a kérdésre, hogy miért bust, Bears :D

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x