Connect with us

Hír

A Bears két rúgót tervez a keretben tartani egész évben

A Bearsnél teljesen rá vannak függve a rúgókérdésre az utóbbi évek gyenge teljesítményei után – tavaly kilenc kickert is kipróbáltak az edzőtáborban és mániákusan rúgatták velük a 43 yardos mezőnygólokat, ahonnan Cody Parkey kihagyta az Eagles ellen a rájátszásban.

Most épp azzal állt elő Matt Nagy főedző, hogy a biztonság kedvéért egész évben két rúgót terveznek alkalmazni. Eddy Pineiro mellé a minap leigazolták Cairo Santost is, akit tehát meg is akarnak tartani egész évben a biztonság kedvéért, hátha kitörne valami koronavírusos járvány a csapatnál.

“Cairo azért van itt, mert eleve azt terveztük, hogy lesz egy csere rúgónk. Ha valami történik Eddyvel, akkor nyugodtak lehetünk Cairóval. Ez a válasz a miértre.”

– mondta Nagy a Chicago Sun-Timesnak.

Pineirónak egyébként kisebb sérülése van, ezért az edzőtáborban még nem rúgott, Nagy pedig egy ismerős arcot hívott be a keretbe, Santosszal már dolgoztak együtt a Chiefsnél. Nagy elmondta azt is, hogy ha esetleg Pineiro nem állna készen a szezonkezdetre, akkor komfortosak azzal is, ha Santosnak kell odállni a labda mögé.

Furcsa stratégia két kickert a keretben tartani, a legtöbben biztosan úgy gondolják, hogy azt a rosterhelyet jobban is fel lehet használni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!