Connect with us

Hír

Cam Newton: Egyáltalán nem érzem, hogy enyém lenne a kezdő poszt

Nagyon úgy néz ki, hogy Cam Newton jött, látott és győzött Bostonban: az edzéseken eddig messze ő nyújtja a legjobb játékot, ő kapja a legtöbb snapet a kezdőcsapattal, ráadásul legnagyobb riválisa, Jarrett Stidham még sérüléssel is bajlódik. Mindezek ellenére nem ül fel a körülötte lévő egyre nagyobb hype-nak, ehelyett – már-már igazi Patsesként – inkább arról beszél, milyen messze tart még a felkészülésben.

“Egyáltalán nem érzem úgy, hogy enyém lenne a kezdő pozíció. Jelenleg nem is törődöm ezzel, ennél sokkal fontosabb dolgaim is vannak. Még mindig rengeteget kell tanulnom, számtalan dologban kell jobban teljesítenem és magabiztosabbnak lennem. Ennek a tanulási folyamatnak a közepén a legkevésbé izgat az, hogy most én számítok-e a kezdőnek”

– mondta Newton az ESPN-nek.

A 2015-ös szezon MVP-je kvalitásait tekintve messze a legjobb irányító a rosteren, és hacsak nem történik valami váratlan (egy sérülés vagy COVID-fertőzés), szinte elképzelhetetlennek tűnik, hogy ne ő vezesse ki a támadókat a pályára az első héten. Az egyetlen kérdés igazából csak az QB-fronton, hogy a csípősérüléssel küzdő Stidham második, vagy Brian Hoyer mögött a harmadik számú irányítóként kezdi meg a szezont.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!