Connect with us

Hír

Cam Newton: Egyáltalán nem érzem, hogy enyém lenne a kezdő poszt

Nagyon úgy néz ki, hogy Cam Newton jött, látott és győzött Bostonban: az edzéseken eddig messze ő nyújtja a legjobb játékot, ő kapja a legtöbb snapet a kezdőcsapattal, ráadásul legnagyobb riválisa, Jarrett Stidham még sérüléssel is bajlódik. Mindezek ellenére nem ül fel a körülötte lévő egyre nagyobb hype-nak, ehelyett – már-már igazi Patsesként – inkább arról beszél, milyen messze tart még a felkészülésben.

“Egyáltalán nem érzem úgy, hogy enyém lenne a kezdő pozíció. Jelenleg nem is törődöm ezzel, ennél sokkal fontosabb dolgaim is vannak. Még mindig rengeteget kell tanulnom, számtalan dologban kell jobban teljesítenem és magabiztosabbnak lennem. Ennek a tanulási folyamatnak a közepén a legkevésbé izgat az, hogy most én számítok-e a kezdőnek”

– mondta Newton az ESPN-nek.

A 2015-ös szezon MVP-je kvalitásait tekintve messze a legjobb irányító a rosteren, és hacsak nem történik valami váratlan (egy sérülés vagy COVID-fertőzés), szinte elképzelhetetlennek tűnik, hogy ne ő vezesse ki a támadókat a pályára az első héten. Az egyetlen kérdés igazából csak az QB-fronton, hogy a csípősérüléssel küzdő Stidham második, vagy Brian Hoyer mögött a harmadik számú irányítóként kezdi meg a szezont.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Gergely Angyal
Gergely Angyal
2020-08-27 16:42

Számomra Newton szerethető figura, bár tudom, hogy nagyon megosztó is.
Nekem mindig megmarad az emlékezetemben, mikor a TD-k után osztogatja a labdát a gyerekeknek.
Vannak dolgai, de emellett nem egy rossz srác.

Lecc Go Pecc
Lecc Go Pecc
2020-08-27 17:59

Nagyon kíváncsi leszek mi sül ki ebből a Newton projectből, eddig nagyon úgy néz ki,hogy egészséges. Ha a Patiotsban meg tud újulni, és miért ne tudna akkor BB ölébe pottyant egy nagyon jó lehetőség.

bjeela
bjeela
2020-08-27 22:49

A végén még megtanul peccesen nyilatkozni is…

Zsolt75
Zsolt75
2020-08-28 08:06

Legalább visz egy kis műsort a Patriots se nem hal, se nem hús öltözőjébe….

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x