Connect with us

Hír

A Cowboys átalakította Tyron Smith szerződését

A Cowboysnak mindössze ~7 millió dollárnyi cap space-e volt a mai napot megelőzően, amit a döntéshozók nem éreztek elégnek a pandémia sújtotta szezonra, így átalakították a klasszis left tackle, Tyron Smith szerződését. A lépéssel 7,15 millió dollárt spórolt a csapat az idei szezonra, írja az ESPN.

Smith idén 10 millió dollárt keresett volna, ebből alakított át 8,9 millió dollárt aláírási bónusszá a csapat. Az eredeti szerződése a 2023-as szezon végéig szólt (technikailag még most is), de a gárda hozzátett egy megsemmisülő évet, így az aláírási bónuszt öt évre tudta leosztani, így sikerült 7,15 milliót felszabadítani.

Smith még mindig a 2014-ben kötött 8 éves, 97,6 millió dolláros szerződését tapossa (a hosszabbításkor még volt két év az újonc szerződéséből). Ekkor ő számított a liga legjobban kereső támadófalemberének, de a 12,2 milliós átlaga ma csak a 20. legmagasabb a falemberek között, közel 10 millióval kevesebb, mint amennyit a legjobban kereső Laremy Tunsil kap. Mivel még mindig csak 29 éves, jó eséllyel 1-2 éven belül új szerződést kaphat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!