Connect with us

Hír

Earl Thomast hazaküldték az edzésről, miután behúzott csapattársának

Érdekes helyzet állt elő Baltimore-ban, de nem a legjobb értelemben. Pénteken összebalhézott egymással Earl Thomas és a safety-társa, Chuck Clark a Ravens edzésén, aminek az lett a végeredménye, hogy Thomast hazaküldték és közölték vele, hogy a héten már nem kell jönni. Mike Garafolo infói szerint a csapat ma adhat tájékoztatást a játékossal kapcsolatban, Thomas ugyanakkor egy már törölt Instagram-posztban elmondta a saját verzióját.

“Szívás, hogy hazaküldött a csapat, így nem tudom folytatni felkészülést. Ez volt eddigi karrierem egyik legjobb tábora, őrület, hogy egy ilyen helyzet belerondíthat. Itt a videó a verekedésről. Egy mentális kihagyás volt a részemről, elszúrtam egy coverage-et. Ezután nyugodtan megpróbáltam elmagyarázni, hogy mi történt, de erre agresszió volt a válasz, ami miatt összetűzésbe kerültem a csapattársammal. Mivel nem tartottuk az ügyet házon belül és megállás nélkül zargatnak a riporterek, kénytelen vagyok így tisztázni a helyzetet”

– írta Thomas.

A klasszis safety tehát hibázott, amit állítása szerint Clark túlreagált. Az már nem áll a “bocsánatkérésben”, hogy Thomas behúzott egyet Clarknak, ő kezdte a verekedést (amit csírájában fojtottak el a társak és az edzők). Az már csak hab a tortán, hogy olyan felvételt posztolt Instára az edzésről, aminek nem nagyon lenne szabad kikerülnie a nagyközöség elé.

Thomasnak tavaly is voltak már problémái csapattársaival, Brandon Williamsszel például az oldalvonal mellett került összetűzésbe, ezen felül idén minimálisan vett csak részt a holtszezon programjain, ráadásul tavaly is több eset volt, amikor elkésett az edzésekről vagy teljes egészében kihagyott megbeszéléseket. A hírek szerint egyébként a csapat tagjai nem nagyon vannak kibékülve Thomasszal és megbeszélést tartanak arról, mi legyen a safety sorsa a csapatnál.

Kivágni pénzügyileg nem lenne értelme (plusz 10 milliót jelentene), de a magatartása miatt akár el is veheti a garantált tartalmait a csapat, habár az ügy jó eséllyel bíróságra menne, és ki tudja, ez hogyan végződne.

14 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
14 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vicgeordie
Vicgeordie
3 years ago

Kár lenne érte, egy kifogyhatatlan mémeskút a faszicomment image

Peti
Peti
3 years ago

Örülök, hogy nincs már a Seahawks-nál. Nagyon jó játékos (volt),de szerintem Thomas volt az egyik aki elrontotta a hangulatot az öltözőben.

ahanem
ahanem
3 years ago

Henry stiff armja képes CTE-t indukálni, azért ez durva

Fetyke
Fetyke
3 years ago

“Az már csak hab a tortán, hogy olyan felvételt posztolt Instára az edzésről, aminek nem nagyon lenne szabad kikerülnie a nagyközönség elé.”
A hab inkább az ezen a tortán, hogy a történtek után hogyan kerülhetett Thomashoz ilyen felvétel…

katonadani
Reply to  Fetyke
3 years ago

ezek felkerülnek egy közös szerverre, hogy tudjál filmezni otthon is

Fetyke
Fetyke
Reply to  katonadani
3 years ago

És a történtek után senkinek eszébe nem jutott, hogy ezt a jogosultságát is visszavonják Thomasnak legalább ideiglenesen. Ennél még a Magyar Posta Zrt. is profibb cég. Amatőrök…

ThySoul
ThySoul
Reply to  Fetyke
3 years ago

Úgy csinálsz mintha nem lenne tele hülyékkel az egész liga :D

Fetyke
Fetyke
Reply to  ThySoul
3 years ago

Tőletek ez szokatlan, ezért is lepett meg annyira.. :D

ThySoul
ThySoul
Reply to  Fetyke
3 years ago

Nem is tudtam hogy Thomas Bills játékos :D

Fetyke
Fetyke
Reply to  ThySoul
3 years ago

Há mondom én, hogy nem szoktatok ilyet csinálni! :D
Párdon!

Dongatto
Dongatto
Reply to  Fetyke
3 years ago

Na mert mibajod a Postàval, 8% emelest osztanak 😂😂😂😭😭😭

d zoli
d zoli
3 years ago

Az az utolsó mondat…

https://youtu.be/1KgwToB1jjg

Peti
Peti
3 years ago

Adam Schefter

Ravens are moving on from Pro Bowl S Earl Thomas today, sources tell ESPN. They either will release him for conduct detrimental to the team – punching S Chuck Clark – or trade him. Dallas is the leading contender if he’s released, per sources. But his time in Baltimore is over.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
3 years ago

Mióta Ray Lewis visszavonult, szarháziak kezébe került a popszakma (pontosabban az öltöző). Az ő idejében Thomastól sokkal nagyobb csávók is tudtak viselkedni (mert muszáj volt).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x