Connect with us

Hír

Earl Thomast hazaküldték az edzésről, miután behúzott csapattársának

Érdekes helyzet állt elő Baltimore-ban, de nem a legjobb értelemben. Pénteken összebalhézott egymással Earl Thomas és a safety-társa, Chuck Clark a Ravens edzésén, aminek az lett a végeredménye, hogy Thomast hazaküldték és közölték vele, hogy a héten már nem kell jönni. Mike Garafolo infói szerint a csapat ma adhat tájékoztatást a játékossal kapcsolatban, Thomas ugyanakkor egy már törölt Instagram-posztban elmondta a saját verzióját.

“Szívás, hogy hazaküldött a csapat, így nem tudom folytatni felkészülést. Ez volt eddigi karrierem egyik legjobb tábora, őrület, hogy egy ilyen helyzet belerondíthat. Itt a videó a verekedésről. Egy mentális kihagyás volt a részemről, elszúrtam egy coverage-et. Ezután nyugodtan megpróbáltam elmagyarázni, hogy mi történt, de erre agresszió volt a válasz, ami miatt összetűzésbe kerültem a csapattársammal. Mivel nem tartottuk az ügyet házon belül és megállás nélkül zargatnak a riporterek, kénytelen vagyok így tisztázni a helyzetet”

– írta Thomas.

A klasszis safety tehát hibázott, amit állítása szerint Clark túlreagált. Az már nem áll a “bocsánatkérésben”, hogy Thomas behúzott egyet Clarknak, ő kezdte a verekedést (amit csírájában fojtottak el a társak és az edzők). Az már csak hab a tortán, hogy olyan felvételt posztolt Instára az edzésről, aminek nem nagyon lenne szabad kikerülnie a nagyközöség elé.

Thomasnak tavaly is voltak már problémái csapattársaival, Brandon Williamsszel például az oldalvonal mellett került összetűzésbe, ezen felül idén minimálisan vett csak részt a holtszezon programjain, ráadásul tavaly is több eset volt, amikor elkésett az edzésekről vagy teljes egészében kihagyott megbeszéléseket. A hírek szerint egyébként a csapat tagjai nem nagyon vannak kibékülve Thomasszal és megbeszélést tartanak arról, mi legyen a safety sorsa a csapatnál.

Kivágni pénzügyileg nem lenne értelme (plusz 10 milliót jelentene), de a magatartása miatt akár el is veheti a garantált tartalmait a csapat, habár az ügy jó eséllyel bíróságra menne, és ki tudja, ez hogyan végződne.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!