Connect with us

Hír

A Seahawks nyitott Josh Gordon visszatérésére, Antonio Brownt sem zárja ki

A Seahawks edzője, Pete Carroll arról beszélt az ESPN-nek, hogy a csapat nyitott Josh Gordon visszatérésére, illetve Antonio Brown bonyolult helyzetét is figyelemmel követik. Brownt múlt héten tiltotta el a liga 8 mérkőzésre a személyes magatartásra vonatkozó szabályzat megszegése miatt, Gordont pedig határozatlan időre tiltotta el az NFL decemberben teljesítménynövelő szerek használata miatt – júniusban kérvényezte a visszahelyezését, azonban egyelőre ezt még nem kapta meg.

Brown kapcsán azt mondta Carroll, hogy John Schneider general manager minden követ megmozgat a csapat erősítése érdekében, mindennek utána jár, így van ez a 32 éves elkapó esetében is, aztán majd meglátják, illeszkedne-e a csapatba. Gordon kapcsán pedig kiemelte, hogy tavaly nagyon jól illett a csapatba, jól játszott, és nagyon is nyitottak a visszatérésére, de természetesen egyelőre nem tudják, mi fog történni ezen a fronton.

A Seahawksnál Tyler Lockett és DK Metcalf helye betonbiztos a kezdőben, a harmadik számú WR poszt pedig David Moore-é vagy Philip Dorsetté lehet, ha nem érkezik a két problémás elkapóból egy. Gordon egyébként tavaly öt meccsen 7 elkapást és 139 yardot jegyzett Seattle-ben, Brown pedig a holtszezonban edzett együtt Russell Wilsonnal, aki állítólag a színfalak mögött kampányol a leigazolása mellett.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások