Connect with us

Hír

A Seahawks nyitott Josh Gordon visszatérésére, Antonio Brownt sem zárja ki

A Seahawks edzője, Pete Carroll arról beszélt az ESPN-nek, hogy a csapat nyitott Josh Gordon visszatérésére, illetve Antonio Brown bonyolult helyzetét is figyelemmel követik. Brownt múlt héten tiltotta el a liga 8 mérkőzésre a személyes magatartásra vonatkozó szabályzat megszegése miatt, Gordont pedig határozatlan időre tiltotta el az NFL decemberben teljesítménynövelő szerek használata miatt – júniusban kérvényezte a visszahelyezését, azonban egyelőre ezt még nem kapta meg.

Brown kapcsán azt mondta Carroll, hogy John Schneider general manager minden követ megmozgat a csapat erősítése érdekében, mindennek utána jár, így van ez a 32 éves elkapó esetében is, aztán majd meglátják, illeszkedne-e a csapatba. Gordon kapcsán pedig kiemelte, hogy tavaly nagyon jól illett a csapatba, jól játszott, és nagyon is nyitottak a visszatérésére, de természetesen egyelőre nem tudják, mi fog történni ezen a fronton.

A Seahawksnál Tyler Lockett és DK Metcalf helye betonbiztos a kezdőben, a harmadik számú WR poszt pedig David Moore-é vagy Philip Dorsetté lehet, ha nem érkezik a két problémás elkapóból egy. Gordon egyébként tavaly öt meccsen 7 elkapást és 139 yardot jegyzett Seattle-ben, Brown pedig a holtszezonban edzett együtt Russell Wilsonnal, aki állítólag a színfalak mögött kampányol a leigazolása mellett.

12 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
3 years ago

Hát ha a Seahawksnak nincs más baja, akkor csak csinálja. Én, a magam részéről nem igazán értem, hogy mi szükség ilyen hasznavehetetlen játékosokkal bajlódni…

bjeela
bjeela
Reply to  Fetyke
3 years ago

Ugyanmár, mittörőcc velük? Néddameg, hogy BB is milyen csinos rehabot hozott létre a Peccből és nem is kevés köz- és önveszélyes futóbolond egészen jól bevállt neki. Istenem, há vannak, akik képtelenek megjavúni és ellenáni a démonnyaiknak, de őbennük is hisznek néhányan, hogy hátha talán most jön meg az eszük. Végülis ha beválik, akkor fillérekért kapnak egy káprázatos képességű zsenit, ha meg nem, hát akkor óccsóér próbákoztak. Épeszű ember ezeknek már nem ad mérhető alapfizetést, csak ösztönzőket.

Fetyke
Fetyke
Reply to  bjeela
3 years ago

Jogos!

bjeela
bjeela
Reply to  Fetyke
3 years ago

Arról nem beszélve, hogy mennyivel jobb ötlet, mennyivel olcsóbb(???) és biztonságosabb választás egy első körös pikkért bevásárolni egy drafton egy jobbára ismeretlen ürgét? ;)

Ezekről már legalább tudjuk, hogy zsenik, tudnak eszement módon játszani, és azt is tudjuk, hogy elmeháborodottak, akiket zártosztályon edződött szakemberekre kell bízni, mielőtt pályára küldi őket az ember.

László
László
3 years ago

Szerintem csak úgy van értelme ha mindkettőt megszerzik. AB a szezon elején nem játszhat, így Gordon kezdhetne a szezon elején és ha szerencséjük van akkor talán kihúzza újabb eltiltás nélkül AB bevethetőségéig. Utána pedig jöhetne AB ha addig nem derül ki valami újabb huncutsága. Én azért nem mernék rá fogadni, hogy bármelyikük kibírná a szezon végéig újabb ügy nélkül.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  László
3 years ago

Ez egyértelműan a nap szakmai kommentje!

bjeela
bjeela
Reply to  Megawatt Szvetozár
3 years ago

Abszolút logikus okfejtés, nem is kérdés, hogy a téma szakértőjével van dolgunk.

bjeela
bjeela
Reply to  László
3 years ago

Pedig rohadtul elnéztem volna, ahogy ezek ketten elkezdik karmolni egymást a partvonal mellett, hogy kijazelsőszámú célpont.

acsdav2
acsdav2
Reply to  bjeela
3 years ago

Azt azért megnézném, hogy valamelyik neki merne-e menni Metcalfnek :D

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
Reply to  acsdav2
3 years ago

1.93m,104 kg vs 1.91m,102 kg

comment image

acsdav2
acsdav2
Reply to  Bélabá a csótány
3 years ago

Ezek szerint Gordon se kis gyerek :D

d zoli
d zoli
3 years ago

South Parknak ötlet: Néhány NFL edző életében eljön a nap, hogy leigazolhatnak egy all pro potenciál skill playert ha megkoitálják az anyjukat. Ezek összegyülnek a kocsmában és azt beszélik, hogy ilyen helyzetben egy üveg whiskey vagy egy Viagra a megoldás?

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x