Connect with us

Hír

LeSean McCoy a meleg időjárás és Tom Brady miatt döntött a Bucs mellett

A veterán futó LeSean McCoy iránt saját állítása szerint nagy volt az érdeklődés, ő azonban a Tampa Bay Buccaneerst választotta. Hogy miért pont a Bucst? Mert ott játszik Tom Brady, illetve jó meleg van.

“Tom Brady. Tampa. Meleg időjárás. Mi kell még?”

– mondta McCoy (via Tampa Bay Times), majd később a riporterek kérdéseire elárulta, hogy semmilyen ígéretet nem kapott a csapattól a játékidőt illetően.

“Erre nincs befolyásom. Ha öt labdacipelést kapok, ha tízet, ha bármennyit, akkor is a legjobbamat fogom nyújtani, 100 százalékot beleadok. Valami különlegeset építenek itt, ezt őszintén hiszem. Bármilyen szerepet is kapok, segíteni fogom a csapatot a céljai elérésében.”

A 32 éves futó tavaly ugyan 465 yardot szerzett 101 futásból négy TD mellett, illetve 28 elkapásból 181 yardja volt, de ezek a számok nagyrészt az alapszakasz elején jöttek össze. A szezon második felében már alig játszott, a rájátszásban egyetlen labdát sem kapott, a Super Bowlon pedig még az aktív keretbe sem került, hiába volt egészséges. De mivel a Bucs RB-helyzete messze nem a legjobb a ligában, így akár még komolyabb szerepet is kaphat, ha megéri a végső keretszűkítést.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Savagex21_jet
Savagex21_jet
3 years ago

Tampa Bay nyugdíjas otthon

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x