Connect with us

Hír

A Steelersnél már nem várhatóak hatalmas szerződések idén

A Steelers a liga egyik legrosszabb anyagi helyzetével rendelkező csapata: idén mindössze 4-, jövőre pedig 25 millió dollárnyi szabad helye lesz a sapka alatt (előbbi a 4.-, utóbbi a 7. legkevesebb, ráadásul 215 milliós cappel számolva). Nem meglepő, hogy a GM Kevin Colbert nem túl optimista, ha az idei hosszabbításokról van szó.

“Az idei év mindenki számára kihívást jelent. Hogyan hozzuk magunkat a legjobb helyzetbe? Senki sem tudja. Nem tudjuk, milyen szabályok fognak életbe lépni. Ez meghaladja a hatáskörömet. Meg kell érteni, hogy nehézségek vannak, és ezekhez alkalmazkodva tudunk csak reagálni”

– mondta a szakember a Pittsburgh Tribune-Review-nak.

Colbert arra célzott, hogy amennyiben jövőre csökkenni fog a fizetési sapka (amire nagy az esély), akkor idén nem túl bölcs dolog felelőtlenül osztogatni az óriási szerződéseket (nem mintha a Steelersnek sok mozgástere lenne). Így hiába jelezte már többek között Cam Heyward, hogy szeretne hosszabbítani még idén, hiába jár le a szerződése a szezon végén G/T Matt Feliernek, LT Alejandro Villanuevának, Edge Bud Dupree-nak vagy CB Mike Hiltonnak, hiába lehetne már most hosszabbítani például TJ Wattal, erre aligha fog idén sor kerülni (a Steelers hagyományosan nem tárgyal a játékosokkal a szezon közben, és Colbert szerint ez most sem fog megváltozni).

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Stealth
Stealth
3 years ago

Hány év vagy mikor fog ez átfordulni hogy lesz “sok” pénz?Mert itt mindig lehet olvasni olyan csapatokról akiknek “mindig”rengeteg pénzük van.

László
László
Reply to  Stealth
3 years ago

2022 az a bizonyos év, arra még csak kb 48 milliót költöttek el, de csak 22 játékosnak van arra szerződése.

Stealth
Stealth
Reply to  László
3 years ago

Köszönöm a választ.

d zoli
d zoli
3 years ago

comment image

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x