Connect with us

Hír

A Steelersnél már nem várhatóak hatalmas szerződések idén

A Steelers a liga egyik legrosszabb anyagi helyzetével rendelkező csapata: idén mindössze 4-, jövőre pedig 25 millió dollárnyi szabad helye lesz a sapka alatt (előbbi a 4.-, utóbbi a 7. legkevesebb, ráadásul 215 milliós cappel számolva). Nem meglepő, hogy a GM Kevin Colbert nem túl optimista, ha az idei hosszabbításokról van szó.

“Az idei év mindenki számára kihívást jelent. Hogyan hozzuk magunkat a legjobb helyzetbe? Senki sem tudja. Nem tudjuk, milyen szabályok fognak életbe lépni. Ez meghaladja a hatáskörömet. Meg kell érteni, hogy nehézségek vannak, és ezekhez alkalmazkodva tudunk csak reagálni”

– mondta a szakember a Pittsburgh Tribune-Review-nak.

Colbert arra célzott, hogy amennyiben jövőre csökkenni fog a fizetési sapka (amire nagy az esély), akkor idén nem túl bölcs dolog felelőtlenül osztogatni az óriási szerződéseket (nem mintha a Steelersnek sok mozgástere lenne). Így hiába jelezte már többek között Cam Heyward, hogy szeretne hosszabbítani még idén, hiába jár le a szerződése a szezon végén G/T Matt Feliernek, LT Alejandro Villanuevának, Edge Bud Dupree-nak vagy CB Mike Hiltonnak, hiába lehetne már most hosszabbítani például TJ Wattal, erre aligha fog idén sor kerülni (a Steelers hagyományosan nem tárgyal a játékosokkal a szezon közben, és Colbert szerint ez most sem fog megváltozni).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!