Connect with us

Hír

Az Eagles újabb kezdő támadófalemberét vesztette el a szezonra

Az Eagles egyre inkább kezd egy kórházcsapatra emlékeztetni (ismét): csak a támadófalból két kezdő esett már ki, az elit G Brandon Brooks után a tavaly első körös OT Andre Dillard is kénytelen kihagyni az egész szezont, ő bicepszszakadás miatt, írja Mike Garafolo.

Az 1/22-es Dillard újoncként nem váltotta meg a világot: csak 338 snapen játszott, ennyi idő alatt sikerült 4 sacket és 25 nyomást engedélyezni – magyarán nagyon gyengén teljesített. Ennek ellenére a potenciálja hatalmas, az Eaglesnek komoly tervei voltak vele idén, mint a csapat kezdő left tackle-je.

Mindezek fényében különösen nagy fogásnak tűnik Jason Peters visszaigazolása, aki az előzetes tervekkel ellentétben nem Brooks helyét veheti át így a fal belsejében, hanem visszatérhet eredeti pozíciójába. Guard posztra pedig így Matt Pryor lehet az elsőszámú jelölt, de esetleg az is opció lehet, hogy Peters marad Brooks helyén, Dillardot pedig a korábbi rögbijátékos Jordan Mailata pótolja. A kezdő támadófal még így is átlag feletti lehet, de kezd bántóan vékony lenni az egység.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!