Connect with us

Hír

Amari Cooper három 1000-yardos elkapót vár a Cowboystól idén

A Cowboysnál van jelenleg a liga egyik legjobb elkapószekciója, miután Amari Cooper és Michael Gallup mellé csatlakozott az első körből CeeDee Lamb is. Stephen Jones azt mondta nemrég, hogy nem látott még ilyen jó WR-sort, mint ami most Dallasban van. A kérdés csak az, hogy mindenkinek jut-e elég lehetőség, lehet-e etetni minden éhes szájat. Amari Cooper szerint igen, és azonnal sikeres lehet ez a trió.

“Mindig a legjobb játékost kell draftolnod a boardról, ezt mindenki tudja. Úgy gondolom, hogy ő egy nagyon jó elkapó. És mivel Michaellel mindketten elértük az 1000 yardot idén, úgy gondolom, a várakozás az, hogy idén három 1000 yardos elkapónk legyen.”

– mondta Cooper a csapat hivatalos oldalán.

Az utóbbi években kevés újoncnak sikerült elérnie az 1000 yardos határt, sokan később indultak csak be, de Lamb van olyan tehetséges, hogy átléphesse ezt a küszöböt, a támadósorban pedig van annyi lehetőség, hogy hárman is elérjék ezt az álomhatárt. Tavaly Cooper 89 elkapásból 1189 yardot és 8 TD-t szállított, Gallup 66 elkapásból 1107 yardot és 6 TD-t, a harmadik számú Randall Cobb pedig szép csendben felpakolt 55 elkapásból 828 yardot és 3 TD-t. Az ő helyét veheti majd át Lamb a slotban – meglátjuk, mennyire sikerül élnie az adódó lehetőségekkel.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások